5 restaurants healthy a Barcelona

Menjar Healthy

T’has proposat cuidar-te i menjar sa? Vols provar una cosa diferent, però 100% saludable?

Cada vegada més, Barcelona té més restaurants que ofereixen una cuina plena d’alternatives saludables amb un ambient molt cool que enamoren.

Dóna un cop d’ull als nostres suggeriments! Tant menjar nacional com internacional. Descobreix nous plats i sabors que et sorprendran. Menjar i gaudir està a l’abast de tots.

1. Avocado

Avocado és el restaurant de Barcelona on l’alvocat és el producte estrella! El seu propietari explica que el 80% dels seus plats l’inclouen.

Es tracta d’un restaurant hispanoamericà famós per les seves arepas. Et resistiràs?

On? Carrer de Muntaner, 32

2. La Trocadero

Hamburguesa vegana

Si et trobes passejant pels voltants de la Sagrada Família, et recomanem el restaurant La Trocadero.

Gaudeix de tradicionals hamburgueses 100% veganes envoltat d’un entorn retro i colorit. Es tracta d’un local completament dedicat al fast-food vegà. A més de les famoses hamburgueses, pots degustar hot dogs vegans o diverses opcions d’amanides.

On? Carrer de la Marina, 269

3. Wok&Bao

Pa de vapor xinès

El pa xinès cuinat al vapor rei del menjar al carrer, s’ha fet popular per les seves diverses opcions i combinacions per al paladar.

Si ets un apassionat del Bao, el restaurant Wok and Bao és el teu paradís, una combinació entre cultura asiàtica i mediterrània.

On? Carrer dels Tallers, 39

4. Flax&Kale

Flax&Kalees tracta del primer restaurant flexitarià de la ciutat comtal. Promouen un canvi d’hàbits alimentaris centrats en el menjar sa i ecològic. El 80% dels productes de la seva carta són d’origen vegetal i la resta, un 20% de peix blau.

Una altra de les especialitats de la casa són els sucs 100% naturals. Es tracta d’autèntiques receptes contra la grip, antiressaca, per prendre el sol… cadascun serveix per a una cosa!

On? Talleres, 74 / Sant Pere Más Alt, 31 i Passeig de Gràcia, 11

5. Sésamo

El restaurant Sésamopromoue la filosofia slow food amb productes ecològics i orgànics, la gran majoria procedents del Mercat de la Boqueria.

On? Carrer de Sant Antoni Abat, 52

 

Barcelona compta ambmoltes opcions pels amants del menjar sa. Has provat algun d’ells? Explica’ns la teva experiència!

Recorda que gràcies a l’Aerobús no arribaràs tard al teu destí. El nostre servei funciona les 24h del dia. Compra el teu bitllet i gaudeix d’un dels plaers de la vida: menjar!