Celebra la família cada dia

Cada 15 de maig se celebra el Dia Internacional de les Famílies. Aquest dia se celebra per a conscienciar sobre l’ important paper que té la família en l’educació i la formació dels fills, a més de fomentar els llaços i la unió familiar.

 

Actualment, el concepte de família ha anat canviant al llarg d’aquests anys en la nostra societat. Avui existeixen múltiples varietats de famílies més enllà de la tradicional, és a dir, entre un home i una dona. Existeixen diversitat de parelles, fills i persones, que fan possible la diversitat en el món, fent d’aquest un millor i únic.

Alguns diuen que la família no es tria, uns altres que sí… però resulta que la família és la sort de tenir gent amb qui compartir moments inoblidables plens d’amor i cura. La família és aquella gent que està al teu costat en els pitjors moments per a aixecar-te, i en aquells més bons per a donar-te suport en els teus millors èxits. També són aquells que t’acompanyen en les teves aventures més boges i en viatges increïbles.

A vegades no valorem el paper de la família en la nostra societat, ni som conscients que creixem i ens convertim en la persona que som, gràcies al que la família ens ensenya. Per aquest motiu, s’ha de celebrar i estimar a la família avui, i cada dia de l’any.

 

A l’Aerobús us portem a tota la família al destí més desitjat per a continuar celebrant l’amor de família a cada moment. Visita la nostra web per a portar a tota la teva família a volar qualsevol dia de l’any!