Destinacions fresques a Espanya

pare i fill de vacances a la muntanya

Ets dels que fugen de la seva ciutat calorosa quan arriba l’estiu? Si és així, pren nota d’aquestes destinacions on una jaqueta es convertirà en el teu imprescindible a la maleta.

Des del blog d’Aerobús, et mostrem una selecció de llocs envejables per la seva temperatura per a alleujar la calor a l’estiu a més de fer un recorregut cultural, arquitectònic i natural.

Llacs de Covadonga

Astúries

Viatjar a Astúries a l’estiu és sempre una bona opció per la seva espectacular naturalesa. El seu paisatge estrella són els Llacs de Covadonga; encara que tampoc et pots perdre els seus pobles costaners amb encant des de Luarca a Ribadesella. Si prefereixes una visita més urbana, et recomanem Gijón, la ciutat oberta a la mar.

Cantàbria

Cantàbria és la perfectacombinació entre mar i muntanya. La seva capital, Santander, és un lloc ideal per a realitzar una visita cultural. Altres pobles que no et pots perdre són Santillana del Mar o Potes A més, gaudeix d’un paisatge verd i frondós recorrent els Pics d’Europa.

Alguns pobles de costaners com San Vicente de la Barquerao Comillassón una bona opció, ja que gaudiràs de la sorra i la mar i a la nit sol refrescar.

La Catedral de Burgos Burgos

Burgos és una altra de les capitals espanyoles on la seva temperatura mitjana és de 20 graus. La seva catedral, Patrimoni de la Humanitat, és la seva principal atracció.

Tampoc et pots perdre el Monestir de Santa Maria la Real o el Museu de l’Evolució Humana.

Terol

Sabies que Terol té el poble més fred de tota Espanya a l’estiu? Es tracta de Griegos el termòmetre pot arribar a baixar dels zero graus.

Encara que la temperatura diürna a Terol és bastant alta, l’entorn natural fa que refresqui bastant a la nit. No et pots perdre la Serra de Albarracíni el seu pintoresc poble amb impressionants muralles i un aqüeducte romà.

Illes Cíes a Vigo

Galícia

La gran part de Galícia és un atractiu a l’estiu per la temperatura moderada. Destaquem lesIlles Cíes com un dels millors indrets per passar l’agobiant estiu. Un paisatge marí envejable amb gèlides aigües atlàntiques.

 

Si vols fugir de Barcelona buscant un lloc fresc per a passar les teves vacances, nosaltres et portem. Recorda que l’Aerobús funciona tots els dies de l’any les 24h del dia. Compra ja el teu bitllet.