Destinacions per celebrar el dia internacional del petó

Avui és el dia internacional del petó i a tots ens agrada celebrar aquest gest tan especial. Ja sigui amb un petó romàntic, un petó d’amistat o un petó familiar, aprofitem aquesta oportunitat per expressar el nostre afecte cap a aquells que més estimem.

A Aerobús et donem 3 destinacions per fer-te un selfie mentre llences un petó o et fas un petó amb una persona a qui vulguis.

 

London Eye de Londres, UK

Et recomanem que vagis quan sigui de nit, ja que els llums de la ciutat i de la sínia darrere queden espectacular. Londres és ple de racons que criden al romanticisme i que has de fotografiar. Per exemple, amb el Pont de Londres, el Big Ben o les vistoses botigues vintage del barri de Candem de fons.

La Tour Eiffel de París, Francia

La ciutat més romàntica de les que existeix, París us brinda l’escenari perfecte per a fotos amb petons. Ja sigui a l’esplanada davant de la torre o des d’algun dels ponts que creuen el Sena, París ofereix innombrables racons romàntics per segellar el teu amor amb un petó apassionat. I quina millor manera de fer-ho que el Dia Internacional del Petó, quan tot el món s’uneix per celebrar la màgia de l’amor.

 

Empire State de Nova York, EUA

A més de 300 metres d’alçada, a l’Empire State, et podràs fer un fotó amb les impressionants vistes panoràmiques de la ciutat de Nova York. Et recomanem que vagis just al capvespre, ja que els colors roses i taronges juntament amb l’skyline es veu increïble.

No ho pensis més, veus i comença el teu viatge comprant el teu bitllet en línia. Recordeu que el servei d’Aerobús funciona les 24h, cada dia de l’any. Us portem del centre de Barcelona a l’aeroport.