Planificar un viatge a darrera hora

El pont de desembre és una època màgica per viatjar. Els llums de Nadal, l’ambient festiu i la possibilitat d’escapar-se de la rutina fan que aquest període sigui perfecte per a una escapada. Tot i que pot semblar que planificar un viatge a l’últim moment és complicat, en realitat, és una oportunitat per gaudir d’una experiència espontània i emocionant. A Aerobús us oferirem consells per planificar la vostra escapada d’últim moment al pont de desembre i aprofitar al màxim aquesta temporada festiva.

 

1- Tria el teu destí

El primer pas per al viatge d’últim moment és triar la destinació. Pensa en allò que t’agradaria fer i experimentar durant el pont de desembre. Pots optar per una ciutat amb mercats nadalencs, una destinació de platja per escapar-se del fred o un lloc amb activitats a l’aire lliure. Algunes destinacions populars inclouen Praga, Viena, París, Barcelona o Tenerife.

 

2- Reserva vols i allotjament

Encara que estàs planejant a l’últim moment, encara pots trobar ofertes interessants. Utilitza llocs web de recerca de vols i allotjament com Skyscanner, Kayak o Airbnb per trobar les millors opcions. Considera ser flexible amb les dates de viatge i els aeroports propers per obtenir millors preus.

3- Prepara un itinerari bàsic

Quan hagis reservat els teus vols i allotjament, crea un itinerari bàsic. Investiga les principals atraccions i activitats que t’interessen a la teva destinació i elabora una llista del que t’agradaria fer. No cal planificar cada minut, però tenir una idea general us ajudarà a aprofitar al màxim el vostre temps.

 

4- Sigues flexible i obert a sorpreses

La bellesa de viatjar a darrera hora és la flexibilitat. Mantingues la ment oberta i sigues receptiu a les sorpreses que el viatge pugui portar. Les millors experiències solen ser les inesperades.

 

5- Gaudeix del nadal a la destinació

Durant el pont de desembre, moltes destinacions s’engalanen amb llums festius i decoracions nadalenques. Aprofita aquesta temporada per gaudir dels mercats nadalencs, tastar especialitats locals i xopar de l’atmosfera festiva.

 

Per començar a planificar l’escapada, ja compra el bitllet d’Aerobús. Recorda que el servei és 24h tots els dies de l’any i que el trajecte de Barcelona a l’aeroport és de 35 min. Així que, què estàs esperant? Empaca les teves maletes i prepara’t per a una aventura nadalenca inoblidable!