Cirque du Soleil – Alegria

Data: 20 de març al 5 de maig

Una vegada més, torna el Cirque du Soleil amb un nou espectacle ple de màgia, i, sobretot, Alegria. Des del passat 20 de març, el Cirque ha obert les portes per a poder gaudir d’aquest clàssic espectacle que té lloc Baix la Gran Carpa, a l’Hospitalet de Llobregat, i que finalitzarà el 5 de maig, però que seguirà a les ciutats de Madrid, Alacant, Sevilla i Màlaga.

Recorda que Aerobús fa parada a Plaça Espanya, on podràs agafar l’L1 del metro fins a Hospital de Bellvitge, o bé podràs agafar diferents ferrocarrils (FGC) o busos que et portaran fins a la seva ubicació. Tots els mètodes de transport et deixen a aproximadament 15 minuts caminant fins a l’espectacle.

Aquesta funció anomenada Alegria es tracta d’un clàssic memorable del Cirque du Soleil, el qual l’han renovat perquè una nova generació pugui viure’l i enamorar-se d’ell, a més que surtin amb un estat d’ànim d’alegria del mateix espectacle.

Així és com descriu el Cirque du Soleil el seu clàssic renovat Baix Una Nova Llum: “En el cor d’un regne que ha perdut al seu rei, Alegria és testimoni de la lluita de poder que es lliura entre el vell ordre i un moviment jove que anhela esperança i renovació. Amb la seva inoblidable banda sonora, les seves emocionants acrobàcies, els seus vestits surrealistes, els seus vibrants decorats i el seu humor juganer, Alegria desplega una commovedora experiència immersiva impregnada d’una alegre sensació màgica.”

No et perdis l’increïble espectacle que han recreat per a tornar a emocionar-te una altra vegada. Compra les teves entrades aquí!

Per a més informació, pots visitar la seva pàgina web oficial: Alegria : Espectáculo itinerante. Ver entradas y ofertas | Cirque du Soleil