Fórmula 1 Fan Festival a Barcelona

Fórmula 1 Fan Festival en Barcelona

Del 15 al 22 de juny tindrà lloc el Formula 1 Fan Festival a Barcelona. Amb l’arribada del Campionat del Món de Fórmula 1 a Catauña, s’han organitzat activitats per a tota la família El Fan Village estarà ubicat a Plaça Catalunya on podreu trobar una exposició de monoplaces, la rèplica d’un box i una simulació de Pit Stop. A la mateixa plaça, també s’ha col·locat una pantalla perquè els ciutadans no es perdin els entrenaments i podràs seguir en directe la sessió de classificació!

Per primera vegada, Barcelona viu la Fórmula 1 Live Road Show pel Passeig de Gràcia. Acosta’t el proper 19 de juny a partir de les 18h i gaudeix com alguns pilots actuals de F1 conduiran els seus monoplaces davant d’edificis emblemàtics de la ciutat.

T’ animes? Pots apropar-te caminant des de la parada d’Aerobús a Pl. Catalunya. Si ets per Barcelona aquests dies, emporta’t un record diferent i viu la Fórmula 1 . Recordeu que si veniu amb avió, l’Aerobús us apropa des de l’Aeroport Josep Tarradellas – El Prat fins al centre de la ciutat de forma còmoda i directa.

Més informació: https://www.circuitcat.com/es/