OFFF Barcelona

Data: del 4 al 6 d’abril

 

Els dies 4, 5 i 6 d’abril torna el festival OFFF, tot un referent en el món de la creativitat, de l’art digital i del talent emergent. Tindrà lloc a diversos espais del Disseny Hub de Barcelona, a la Plaça de les Glòries Catalanes. Actualment, l’accés per la plaça està tancat, i es pot accedir des del Carrer Irena Sendler.

Recorda que Aerobús fa parada a Plaça Espanya, i finalitza el seu recorregut a Plaça Catalunya, on podràs agafar la L1 del metro fins a Glòries per a arribar a l’esdeveniment.

Aquesta nova edició del festival ofereix tres jornades completes de diferents activitats com conferències, tallers, masterclass, networking, mercat de disseny, i moltes més que tenen preparades per a fer-te aprendre i descobrir coses noves. A més, l’ esdeveniment englobarà a tota una comunitat de disenyadors offline / online, motion designers, thinkers, disenyadors de so, disenyadors gràfics, teòrics, desenvolupadors, professionals i estudiants.

Entre les noves propostes i experiències d’aquesta 24ª edició, es realizaran ponències amb més de 70 ponents de renom internacional en els àmbits de la creativitat, el disseny, l’art visual i la cultura digital. El festival és una oportunitat única per a connectar amb talents emergents i grans professionals del sector, tant locals com internacionals.

No et perdis aquesta nova edició de l’innovador festival OFFF Barcelona. Recorda que, per a atendre a les seves activitats, has de comprar l’entrada prèviament a la seva pàgina web (fes clic aquí per a accedir).

Per a més informació: www.offf.barcelona