Clàusula de protecció de dades de carácter personal contactos web

Quedes informat de la incorporació de les teves dades als sistemes d’informació del Responsable de Tractament: UTE SERVICIO AEROBÚS – CIF U27518471 (en adelante, AEROBÚS) Finalitats: Gestió de Resposta a Consultes, Reclamacions o Incidències, Sol·licituds d’Informació tècnica o corporativa, Recursos i/o d’Activitats, i en cas que hagis consentit, per a les finalitats descrites en els consentiments addicionals, Drets: L’interessat podrà accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar, retirar o oposar-se al tractament conforme als procediments establerts en la nostra política de privacitat. Pots consultar la informació adicional i detallada sobre la nostra Política de Privacitat en la web corporativa, així com contactar amb el Delegat de Protecció de Dades a través de rgpd@aerobusbarcelona.es.

En compliment del que disposa la normativa de protecció de dades de caràcter personal, tractem la informació que ens facilitis (així com les dades personals d’altres persones que ens poguessis facilitar) amb les finalitats especificades en la present clàusula i política de privacitat. En aquest sentit, el signant declara haver estat informat, consentir, així com informar i disposar del consentiment de tercers dels quals ens faciliti dades personals per a aquest tractament.

Amb l’acceptació i/o validació del procés, declares ser major de 14 anys i disposar de capacitat jurídica** i consents expressament el tractament de dades conforme a el que s’estableix en la clàusula i informació addicional sobre protecció de dades. Si has marcat la casella corresponent de consentiment, la base legal per a aquestes finalitats és el teu consentiment, que pots retirar en qualsevol moment. (*) En els casos en els quals representis a un menor de 14 anys o a una persona amb incapacitat jurídica, declares responsablement disposar de la pàtria potestat o tutela del menor o de la representació legal jurídica corresponent, la justificació de la qual podrà ser requerida per part del Responsable de Tractament a fi de legitimar el consentiment acceptat.

Consent el contacte i enviament de comunicacions personals, invitacions a esdeveniments i obsequis, felicitar-lo en dates especials, realitzar enquestes de qualitat i satisfacció, així com per a informar-lo periòdicament de novetats, notícies i informació corporativa, informació de publicació de subvencions, concursos, tarifes, ofertes, catàlegs i promocions de productes i serveis de Monbus** amb la finalitat d’avaluar la qualitat dels nostres processos i facilitar-li ofertes de productes i serveis del seu interès per mitjans telefònics, escrits o electrònics a través dels mitjans de comunicació facilitats. (**) Pot consultar la relació actualitzada d’entitats associades a l’agrupació d’empreses amb interessos comercials afins que utilitzen la marca Monbus en la seva activitat comercial conforme al que s’estableix en la política de privacitat i Avís Legal de la web corporativa www.monbus.es).