On comprar el bitllet d’Aerobús?

Viatjaràs amb Aerobús i no saps si pots comprar el bitllet amb antelació, o si el pots comprar amb targeta o solo s’accepta efectiu?

No et preocupis, et facilitem la vida i l’organització del teu viatge explicant-te els diferents punts de venda existents.

App:

Disponible per a IOS i Android pots descarregar-te l’App d’Aerobús i tenir més a mà els bitllets. Tan sols hauràs d’ensenyar el teu bitllet des del teu mòbil i el conductor l’escanejarà. Fins i tot podràs comprovar els horaris, recorregut i preus.

 

Pàgina web:

Pots comprar el bitllet amb anterioritat en la pàgina web oficial, el pots fer en línia des del PC o fins i tot des del teu dispositiu mòbil. Una vegada ho compris, rebràs un correu electrònic amb un document PDF adjunt amb el bitllet electrònic.

 

Màquina de autovenda:

En les parades d’Aerobús de l’aeroport, tant en la terminal 1 (Planta 0) i terminal 2 B, i en la parada de Plaza Catalunya, trobaràs màquines blaves on poder comprar el bitllet. Accepta el pagament amb efectiu i amb targeta.

 

Personal de parada:

En les parades de Plaza Catalunya, terminal 1 (Planta 0) i terminal 2 B, trobaràs treballadors d’Aerobús que organitzen les fila i també venen bitllets. S’accepta el pagament amb efectiu i targeta.

 

Conductors:

En pujar a l’autobús, podràs comprar el bitllet directament amb el conductor. Accepta el pagament amb targeta i efectiu.

 

Ara ja saps totes les opcions on pots comprar el bitllet, et recomanem fer-lo en línia, ja que és l’opció més còmoda i segura. D’aquesta manera, tindràs el bitllet en el mòbil o en el correu electrònic i no hi haurà opció a perdre’l. A més, que ho pots fer en el moment o amb antelació.

Recorda que el servei d’Aerobús és 24h i els 365 dies de l’any. Pots comprar el bitllet en línia aquí.