5 destins romàntics per a viatjar per Europa aquest Sant Valentí

Sant Valentí s’apropa de nou, i que millor manera de passar-lo que viatjar amb la teva parella i crear records a un destí diferent.

A Aerobús, et convidem a conèixer 5 destins romàntics per a poder mantenir viva la flama de l’amor.

 

1. París

Segur que et sona la coneguda “ciutat de l’amor”. Els seus monuments com la Torre Eiffel, l’Arc de Triomf o la Catedral de Notre Dame, no us deixarà indiferents.

París també és coneguda com “La Ciutat de les Llums”, ja que és encantadora tant de dia com de nit, gràcies als seus carrers i racons de llums estratègiques. La capital francesa ofereix romanç allà on vagis.

 

2. Roma

La ciutat de Roma és un destí perfecte per fer créixer el vostre amor, com el seu propi nom indica al revés.

La capital italiana està plena d’amor i desitjos que voldràs demanar a la Fontana di Trevi. Sabies que just al costat d’aquesta es troba la Fontanela dels Enamorats? La seva llegenda diu que totes les parelles que beuen d’ella continuaran junts i enamorats per sempre. Segur que la teva parella i tu voleu provar-ho!

 

3. Venècia

Un passeig en góndola pels canals de Venècia seria un pla perfecte en parella, i encara millor acompanyat per un sopar a un restaurant a la vora d’aquests. A més, podeu gaudir dels famosos gelatos italians per acabar de meravellar-vos d’aquesta ciutat.

 

4. Bruges

Hi ha millor pla què gaudir d’uns bombons amb la teva parella? A Bruges podràs gaudir de les seves tendes de xocolata, que es troben pels seus carrers empedrats. A més, podeu fer un passeig en barca pels seus canals i gaudir de les vistes dels diferents edificis de la ciutat.

Si escolliu la ciutat de Bruges com a destí, aquesta us tornarà a conquistar.

 

5. Praga

L’últim destí ve carregat de romanticisme, i és que Praga ofereix a aquell qui la visita, una experiència del més fascinant a través del seu barri antic i els seus diferents monuments com la Torre de l’Ajuntament.

Es tracta d’una de les ciutats més boniques d’Europa, i no defrauda a aquell qui ve.

 

Recorda que amb Aerobús pots anar del centre de la ciutat Plaça Catalunya a l’aeroport de Barcelona en tan sols 35 minuts i que el servei funciona les 24h i cada dia de l’any. Pots comprar el teu bitllet en línia aquí.