L’Aerobús “En marxa per la salut ambiental”

En marxa per la salut ambiental, programa educatiu de l'AMB

L’Aerobús ha participat a l’activitat promoguda per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB): “En marxa per la salut ambiental!”. Es tracta d’un programa educatiu que té com a objectiu donar a conèixer la problemàtica de la contaminació atmosfèrica a les ciutats i el seu impacte en la salut dels ciutadans.

Els alumnes de 2n de l’ESO dels Salesians Badalona van ser els primers a participar en la iniciativa fent un recorregut en un autobús 100% elèctric del servei d’Aerobús, viatjant des del mirador de Torre Baró fins al Port de Barcelona.

dinàmica sobre l'impacte de la contaminació

La sessió s’inicia amb una panoràmica sobre la ciutat de Barcelona que permet identificar les fonts de contaminació atmosfèrica i altres factors que afecten la qualitat de l’aire. Durant el trajecte, es realitza una dinàmica sobre l’impacte de la contaminació en la nostra salut i, finalment, la visita acaba en l’estació de control de la qualitat de l’aire situada en el Port de Barcelona.

Aquesta acció s’engloba dins del programa “Compartim un Futur” de l’AMB, on l’ Aerobús col·laborarà en dues sessions més en els pròxims mesos. Aquesta sinergia contribueix a fomentar la mobilitat sostenible i reflexionar sobre el nostre paper en la reducció d’emissions contaminants en les noves generacions, educant des de la sostenibilitat i fomentant el transport públic com a eina en el nostre dia a dia