Arriba el Nadal a Barcelona

Luces en Passeig de Gràcia Barcelona

El pròxim 23 de novembre s’encendran les llums de Nadal en tots els carrers de Barcelona.

El tret de sortida a l’encesa de llums de Nadal a Barcelona 2023 es produeix el 23 de novembre a les 18:30h en Passeig de Gràcia, per a commemorar els 200 anys d’aquest carrer. Simultàniament, s’il·luminaran la resta de llums en tots els carrers i places de la ciutat comtal.

Des del Blog d’Aerobús et comptem on pots veure-les, en quins carrers i les diferents activitats que se celebren aquest Nadal.

 

On veure les millors llums de Nadal

Des de la plaça de Catalunya, plaça Urquinaona, la Gran Via, Passeig de Gràcia, carrer Aragó, Via Laietana i moltes més. Barcelona compta enguany amb més de 100 km de carrers il·luminats.

  • Passeig de Sant Joan: La novetat d’enguany és la il·luminació del Passeig de Sant Joan, ja que serà la primera vegada que comptarà amb enllumenat nadalenc.
  • Passeig de Gràcia: El clàssic de la il·luminació nadalenca a Barcelona.
  • Casa Batlló: un espectacle de llums de colors a la façana, que dura 3 minuts i que es pot gaudir cada 30 minuts, acompanyat de música inspirada en Gaudí.
  • Port Vell: Llums, espectacles i activitats per a tota la família. Ressalten la il·luminació en forma de vaixell de paper al costat del port de Barcelona.

 

Altres activitats que no et pots perdre

Les llums de Sant Pau

Sant Pau

El Recinte Modernista de Sant Pau de Barcelona ofereix un altre any més un espectacle de llum i so per Nadal. Enguany com a novetat, podràs gaudir d’una pista de gel en el mateix recinte modernista.

Compra ja les teves entrades.

 

Barcelona Christmas Tour

Barcelona Christmas Tour torna amb la seva ruta nocturna pels llocs il·luminats de la ciutat de Barcelona. Es tracta d’un recorregut a bord d’un autobús de dos pisos descapotable que recorre els principals carrers i monuments il·luminats de la ciutat.

Consulta la disponibilitat i compra les entrades.

 

De passeig per Barcelona aquest dies? Submergeix-te en la màgia del Nadal. Recorda que l’Aerobús et porta de l’Aeroport de Barcelona a Pl. Catalunya en tan sols 35 minuts..