Bitllets combinats d’Aerobús: La millor manera de visitar Barcelona

Visitar Barcelona

Vens a Barcelona diversos dies? Recorre fins a l’últim racó de la ciutat amb els bitllets combinats d’Aerobús. Et donem la solució perfecta: Targeta Barcelona Travel Card al costat del bitllet d’anada i tornada en l’Aerobús.

Pren nota de tots els detalls del nostre servei i de les tarifes amb les quals comptem Des de l’1 de gener, hem actualitza les tarifes de transport d’Aerobús amb els millors preus del mercat i amb una qualitat inigualable, assegurant-te que pots arribar a la teva destinaicó quan tu vulguis.

Per als usuaris que venen de viatge a Barcelona, disposem d’una àmplia oferta de bitllets combinats. El bitllet combinat inclou un bitllet d’anada i tornada en Aerobús i una Hola Barcelona Travel Card, viatges il·limitats en el transport públic de Barcelona durant 2 dies (48 h), 3 dies (72 h), 4 dies (96 h) o 5 dies (120 h) consecutius des de la primera validació i a qualsevol hora del dia. Et podràs moure per tota la xarxa de transport de la ciutat de Barcelona!

Informar-te que la targeta Hola Barcelona Travel Card et permetrà utilitzar tantes vegades com desitgis el metro i el bus (TMB), ferrocarril (FGC, zona 1), funicular de Montjuïc, tramvia (TRAM) i trens de Rodalies de Catalunya (zona 1).

Grup d'amics visitant la ciutat a peu

Com puc pagar els bitllets d’Aerobús?

Aquests bitllets pots comprar-los en els nostres punt de venda en línia, on té l’opció de pagar amb targeta de crèdit. Si prefereixes fer-ho de manera presencial, el personal de la parada o el conductor té a la seva disposició la venda de bitllets amb pagament en efectiu, amb un màxim de canvi de 20€. A més, els nostres punts de parades compten amb màquines d’autovenda de bitllets, amb targetes de crèdit VISA i Mastercard. Els preus d’aquests bitllets no estan dins del servei integrat en el Sistema Tarifari, per la qual cosa els títols T-Casual, T-Usual, T-Mobilitat o T-Dia no són vàlids per al servei d’Aerobús.

Aquests increïbles preus i la qualitat dels nostres serveis, es combinen amb les connexions que tenen al llarg de tota la ciutat comtal Els dos recorreguts d’Aerobús cobreixen els punts més rellevants de la ciutat, per la qual cosa no tindràs problema per a accedir als nostres serveis. Totes dues línies surten de la Plaça Catalunya i tenen pràcticament el mateix recorregut, encara que amb destinacions diferents. Els punts clau amb Sepúlveda, Plaça Espanya, Plaça Universitat i Gran Via-Urgell.

Sempre arribaràs a temps. El servei funciona les 24h, tots els dies de l’any. Si vols controlar els temps de pas del pròxim autobús, només has d’entrar a la nostra web o des de l’App.

Amb Aerobús viatjaràs amb tota la comoditat i de manera ràpida i segura. T’animes a provar el nostre autobús shuttle?