Descobreix les comoditats a bord de l’Aerobús

Pensem com arribar a l’aeroport de la manera més còmoda i ràpida possible? El servei d’Aerobús és la millor opció! L’Aerobús connecta l’aeroport amb el centre de Barcelona en només 35 minuts i funciona 24 hores cada dia de l’any.

 

Wi-Fi gratuït i USB

Necessites enviar alguns correus electrònics d’últim minut o revisar les xarxes socials abans del teu vol? T’has quedat sense bateria i necessites carregar el mòbil? Cap problema! Tots els autobusos d’Aerobús estan equipats amb connectors USB a tots els seients i connexió Wi-Fi gratuïta també a tots els vehicles. D’aquesta manera posar-te al dia la teva feina, gaudir de la teva música preferida a streaming o simplement navegar per internet mentre et relaxes en el viatge.

 

Nuvol Tv

Tots els autobusos disposen d´una televisió on apareix informació sobre l´agenda de Barcelona, ​​informació sobre la sortida de vols de l´aeroport del Prat, informació sobre el servei. D’aquesta manera podreu estar al dia de totes les novetats del servei i de la ciutat de Barcelona.

 

Espai per a maletes

Dins de tots els busos, hi ha un espai per col·locar les maletes i motxilles que vulguis. Sigui de la mida que sigui, això sí, és important que les tinguis controlades per evitar qualsevol ensurt.

 

Seients reservats i rampes (accessibilitat reduïda)

Aerobús està compromès amb les persones de mobilitat reduïda, per la qual cosa tots els vehicles tenen rampa per poder pujar i baixar i seients reservats a totes aquelles persones que ho necessitin.

 

A més, per a millor confort, tots els busos tenen aire condicionat i avís de propera parada.

 

Com veus, viatjar amb autobús a l’aeroport de Barcelona amb Aerobús és l’opció més ràpida i còmoda. Pots comprar el teu bitllet en línia a la web.