Disfrutar de Barcelona en un viatge per negocis

Barcelona es pot gaudir de mil maneres com a turista, però també si vens per viatge de negocis. Si vens a Barcelona, encara que sigui per negocis, no et pots perdre els atractius i tot el que ofereix la ciutat.

A l’Aerobús, t’expliquem tots els consells perquè puguis aprofitar la teva visita al màxim.

 

1-A la teva visita a Barcelona, mou-te d’una forma fàcil i còmoda

Si arribes a Barcelona amb avió, en les dues terminals tens el servei d’Aerobús. El servei funciona les 24h i et porta al centre de la ciutat amb tal només 35 minuts.

Pots comprar el bitllet anticipat en la web i així quan arribis tan sols serà pujar al bus i validar el bitllet.

 

2- Organitza la visita previament

Per a no perdre el temps una vegada estiguis a Barcelona, el millor és organitzar el viatge abans d’arribar. Després de les reunions o conferències, a vegades hi ha algunes hores mortes on podràs visitar monuments o barris de la ciutat. Per això, és important reservar amb antelació o comprar entrades d’alguns llocs com per exemple la Sagrada Família, Parc Güell, Casa Batlló, etc.

3- Provar la gastronomia mediterrània

Anar a Barcelona i no provar la seva gastronomia és un pecat. Per a les trobades laborals o després d’una reunió, no hi ha millor pla que anar a un restaurant amb menjar típic català o mediterrània. Provar el pà amb tomàquet, los calçots, la paella, botifarra amb mongetes..

En definitiva, realitzar negocis a Barcelona és tota una oportunitat per a descobrir la ciutat. Amb una bona organització prèvia de les estones lliures i el transport adequat, podràs conèixer els llocs més emblemàtics de la capital catalana i la seva variada i tradicional gastronòmica.

Recorda que Aerobús et porta de l’aeroport de Barcelona al centre de la ciutat amb tan sols 35 minuts. Pots comprar aquí el bitllet en línia.