Idees per a una taula de Nadal amb molt de gust!

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en email
Ideas para decorar la mesa de Navidad

S’acosta el Nadal i per molt d’esperit nadalenc que tinguem, parar taula pot ser tot un repte. Si aquestes festes vols sorprendre els teus convidats, et proposem algunes idees per a decorar la teva taula de Nadal.

Des d’Aerobús et fem tres propostes perquè amb pocs detalls aconsegueixis grans resultats i tenir una taula de Nadal de revista.

Un estil clàssic, elegant i sofisticat

Decoració taula Nadal blanca i daurada

Blanco i daurat

Unes estovalles llargues en tonalitat neutra combinada amb una altra una mica més curta de tonalitat blanca i adorns amb predomini dels tons daurats. Decora-la amb un centre de taula amb espelmes blanques, boles, veles a banda i banda, tovalloneres per a l’ocasió i vaixella amb un subtil to daurat. Vigila no abusar del color daurat. Pots donar-li també un toc xic amb aire romàntic combinant amb algun adorn o element en or rosa.

 

Un estil informal, rústic i natural

Decoració de taula de Nadal rústica

Vermell i verd

Et presentem una proposta amb elements naturals. Camins de taula de lli rústic de tons clars com a beix o crema, amb estovalles enfrontades, adorns amb motius naturals, per exemple, un centre de taula amb pinyes naturals, flors de pasqua i ramillets, boles vermelloses amb plats de presentació de fusta. Combina-ho amb una vaixella de ceràmica rústica, cristalleria llisa i coberteria rogenca.

 

Un estil informal i colorit

Decoració taula nadal per als més petits

Colors vius i adorns divertits

Estovalles amb motius nadalencs a joc amb els plats i gots. La decoració que destaca són adorns de rens, arbres de nadal, Pare Noel i elements amb llums i so. Una idea destinada als més petits de casa. Segur que alguna manualitat feta per ells serà la protagonista d’aquest taula. T’aconsellem utilitzar elements de fusta o plàstic.

 

En qualsevol cas, sigui com sigui el teu estil, segur que la teva taula no deixa a ningú indiferent i triomfaràs aquest Nadal. No oblidis que l’envoltaran els teus éssers més estimats, per això vesteix-la de festa. L’ocasió ho mereix!

Recorda que l’Aerobús funciona les 24h, tots els dies de l’any. Compra el teu bitllet i arribaràs en tan sols 35 minuts.

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en email