Les millors pastisseries de Barcelona per comprar la Mona de Pasqua

Figuras de chocolate

El dilluns de Pasqua és el dia de la Mona a Cataluny, el dia més desitjat pels més petits. És tradició que la mona sigui un regal dels padrins als seus fillols.

Avui dia podem trobar mones de totes les formes i mides, amb xocolata com a ingredient principal. Existeixen de diferents tipus, però la xocolata és l’ingredient principal. Des d’Aerobús, us recomanem algunes de les pastisseries més famoses per comprar la mona de Pasqua.

L’Atelier

L’Atelier de Barcelona és una escola de pastisseria amb degustació. Cada temporada de Pasqua fan mones temàtiques. Aquest 2024, s’han inspirat en contes infantils com El Ratolí Pérez, El gat amb botes, a més d’altres animals fantàstics com unicorns i dracs.

Hofmann

La pastisseria Hofmann, una altra de les escoles de pastisseria més prestigioses de Barcelona, també tria una temàtica per elaborar les mones de Pasqua. Aquest any, ha fet una col·lecció d’animals.

Escribà

La pastisseria Escribà és una de les més famoses i emblemàtiques de Barcelona. L’estil d’Escribà destaca per la creativitat i la dimensió de les creacions dolces.

Oriol Balaguer

El pastisser Oriol Balaguer presenta aquest any una col·lecció d’ous de xocolata inspirats en l’arquitectura, la natura i l’univers animal.

Jon Cake

La famosa pastisseria Jon Cake, famosa pels pastissos de formatge, aquest any 2024 ha volgut experimentar amb una corona de brioixos de mantega farcit de crema i, al centre, un ou de xocolata.

 

Si sou a Barcelona aquesta Setmana Santa us animem a gaudir d’aquest gran esdeveniment gastronòmic.. Recordeu que Aerobús s’encarrega d’emportar-vos del centre de la ciutat a l’Aeroport del Prat en només 35 minuts, tots els dia de l’any.. Compraels teus tickets d’Aerobús i gaudeix de la dolça Setmana Santa a Catalunya amb les delicioses mones de xocolata.