Planifica el teu proper viatge amb xat GPT

Planifica tu viaje con chat GPT

Sabies que ara pots fer servir la intel·ligència artificial per organitzar les teves vacances? Estalvia temps planificant i descobreix els principals atractius de la ciutat que visitaràs en qüestió de segons.

Encara no has fet servir el xat GPT? El xat GPT és un software creat per l’empresa Open AI basat en la intel·ligència artificial i entrenat per conversar amb tu. És gratuït! Només t’has de crear un compte i començar a xatejar.

Des del Blog d’Aerobús hem posat en pràctica aquest xat per ajudar-te a trobar i organitzar el teu millor viatge per a les properes vacances.

Xat GPT

Demana-li que faci el teu itinerari de viatge

On vols anar? Per començar a xatejar has d’orientar-lo sobre la destinació que has triat i els teus interessos. Nosaltres hem triat la ciutat de Barcelona i li hem preguntat quants dies ens recomana per poder veure la ciutat.

Ara cal donar-li més detalls perquè ens planifiqui l’itinerari de viatge. Moltes vegades és complicat saber què fer a una ciutat que no coneixes. El Xat GPT us mostra què fer cada dia amb els llocs més emblemàtics de la ciutat.

 

Pregunta-li tot el que se t’acudeixi

Aquesta tecnologia us permet concretar més el vostre viatge. És possible generar una ruta de llocs turístics propers entre si, planificar activitats, orientar-te sobre on allotjar-te, què menjar, etc.

Els àpats són sempre rellevants. Nosaltres us hem preguntat quins són els millors restaurants al voltant d’un punt d’interès per tenir una opció propera i accessible.

També, recorda consultar-li la previsió del temps abans de viatjar i t’aconsellarà sobre què portar a la maleta en funció de l’estació de l’any en què viatjaràs. Veureu com en un segon us farà una llista personalitzada dels imprescindibles!

Xat GPT recomana Aerobús

Xat GPT recomana Aerobús

Recordeu que l’Aerobús és l’opció més econòmica i ràpida per traslladar-vos des de l’Aeroport de Barcelona al centre de la ciutat. No ho diem nosaltres, ens ho confirma el xat GPT. També l’Aerobús funciona les 24 hores, cada dia de l’any.

 

Què us ha semblat? Estem segurs que aquesta tecnologia et pot ajudar tant com a nosaltres a les teves vacances. Sempre pots acabar de fer-li les darreres preguntes per perfilar el teu viatge ideal.