Reutilitzar, reduir i reciclar mentre viatges

Avui dia, s’han aconseguit grans i petits progressos per reduir les deixalles que es produeixen a la nostra vida diària. Cada cop es reutilitza i recicla més. Però pocs pensen fer-ho quan s’està de viatge. Fer-ho quan s’és hoste en una altra ciutat és igual d’important.

A Aerobús volem compartir aquests consells perquè puguis fer un o tots, cada acte suma.

  • Portar una ampolla d’aigua reutilitzable

Pensa quantes ampolles d’aigua has comprat en els teus viatges, moltíssimes oi? Una manera de reduir el plàstic als teus viatges és portant amb tu una ampolla reutilitzable o cantimplora. La portes buida i un cop passis el control de seguretat a l’aeroport la plenes. També, porta-la amb tu a tots els llocs que vagis. A més de reduir escombraries, estalviaràs diners.

  • Porta una bossa de roba per a compres

Una altra manera de reduir el plàstic és portar amb tu una bossa de roba. Així, cada vegada que vagis a comprar menjar no caldrà que agafis una bossa de plàstic. A més, podràs portar còmodament amb tu l’ampolla d’aigua reutilitzable o cantimplora.

  • Porta les teves pròpies ampolles de xampú i gel de bany

És cert que, si no factures maleta, portar els teus propis productes de cura de vegades es fa una mica complicat. Però pots portar les teves ampolles farcides amb el teu xampú i gel de bany de menys de 100 ml. O fins i tot, sabó de barra i no tindràs cap problema. Una altra opció, és preguntar a l’hotel/apartament si posen xampú i gel de bany. Avui dia, a gairebé tots ho posen.

D’aquesta manera reduiràs notablement el plàstic de tots els productes de cura.

  • Porta el bitllet d’avió digital

Per viatjar, porta el teu passi d’embarcament digital, al mòbil o Tablet i deixa de gastar paper inútilment. A més, et despreocupessis de perdre el paper amb el bitllet d’avió.

 

  • Utilitza tuppers per portar els teus entrepans

Quan viatgem, solem portar-nos entrepans o cosetes per picar i menjar. Una manera de reduir escombraries mentre viatges és portar tuppers per emportar-te alguna cosa per menjar mentre visites.

Ja veus que canviant petites coses pots ajudar moltíssim a reutilitzar, reduir i reciclar mentre gaudeixes del teu viatge.

Recorda que el servei d’Aerobús et porta de l’aeropuerto a Plaça Catalunya en només 35 minuts. Pots començar a practicar tots aquests consells comprant el teu bitllet online, no ho imprimeixis, porta-ho al teu mòbil. És molt fàcil i ràpid a més de sostenible.