Tota l’actualitat a Aerobús

A tots ens agrada viatjar tranquils i sense estrès. Si viatges o arribes a Barcelona, ​​el servei d’Aerobús et porta cada dia de l’any les 24 hores. Tant per comprar el bitllet en línia com per tenir informació sobre horaris, tarifes el podràs trobar a la web. A més, trobareu l’apartat d’Actualitat on podreu estar al dia de tot.

Informació de vols

Tens tota la informació a temps real, actualitzada sobre les properes sortides dels vols de l’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona – El Prat.

A més, tens link directe sobre la informació sobre els vols Infovols d’Aena.

Notícies

El servei d´Aerobús connecta l´aeroport de Barcelona i el centre de la ciutat. Has de tenir en compte que a la ciutat de Barcelona, ​​se celebren molts esdeveniments esportius com maratons, carreres ciclistes i també molts esdeveniments socials i culturals.

Per això, en aquest apartat, trobareu totes les notícies sobre les alteracions del servei que estan programades per l’ajuntament i la Guàrdia Urbana.

Blog

En aquest apartat podràs trobar entrades de Blog sobre temes com consells de viatge, destinacions, gastronomia, llocs d’interès de diferents ciutats i països, com ara restaurants, barris, museus, platges, rutes per fer excursions, etc.

#DescobreixBarcelona

Finalment, en aquest apartat trobaràs llocs i esdeveniments d’interès que ofereix la ciutat de Barcelona. No et perdis l’agenda de llocs i esdeveniments a la teva estada a Barcelona o fins i tot si hi vius.

Recorda que el servei d’Aerobús funciona les 24h tots els 365 dies de l’any i que en tan sols 35 minuts estaràs a l’aeroport de Barcelona. Compra el teu bitllet en línia aquí.