Festes de la Mercè 2022

Barcelona, ​​ciutat coneguda per albergar algunes de les millors i més vives festes de tot Europa, es prepara una vegada més per a la festa de carrer més gran de l’any, Les Festes de la Mercè.

Aquesta emocionant festa de quatre dies, que va tenir lloc per primer cop el 1902, és la manera que té la capital catalana d’acomiadar-se dels mesos més càlids i d’acabar la temporada d’estiu! Aquesta tradicional festa se celebra al centre de la ciutat cada mes de setembre en honor de la patrona de Barcelona, ​​la Mare de Déu de la Mercè.

No deixis d’assistir a alguns dels actes més esperats, com ara desfilades, concerts i espectacles pirotècnics! A més, l’entrada a la majoria de les activitats i esdeveniments és gratuïta, per la qual cosa no et pots perdre aquesta acolorida festa en el teu viatge a Barcelona.

 

Les tradicions del Festival de La Mercè són els següents:

  • Gegants i Capgrossos: figures de paper maixé portades per “portats de gegants”, ballen en una desfilada pels carrers de Barcelona.
  • Correfoc: un dels esdeveniments més esperats de les Festes de la Mercè. Dracs, dimonis i diversos bestiari de foc (bèsties de foc) realitzen balls i desfilades amb foc.
  • Castellers: torres humanes de fins a 8 pisos, teminant l’estructura amb un nen petit a sobre de la torre.
  • La Sardana: ball tradicional de Catalunya.
  • Música en Directe: actuacions musicals en directe a diferents punts de la ciutat durant les festes
  • Font Màgica: Finalització de les festes amb un espectacle pirotècnic colorit per acomiadar l’estiu.

 

Gaudeix de tots els esdeveniments que es fan a la ciutat comtal i no t’oblidis que Aerobús circula les 24 hores els 365 dies a l’any per emportar-te a l’aeroport. Pots comprar el teu bitllet anticipadament aquí.