Visita museus gratuïts a Barcelona

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en email
Museos gratis en Barcelona

El diumenge és un bon dia per a anar de museus o visitar diferents exposicions. A Barcelona, el primer diumenge de cada mes ofereix accés lliure. Així que si ets amant de l’art i dels museus no et pots perdre aquesta selecció de museus que ofereix a ciutat de Barcelona. Vols saber quins són els museus gratis a Barcelona?

 

Museu Picasso

El Museu Picasso té una col·lecció de 4.000 obres del pintor Pablo Picasso de les seves diferents disciplines com la pintura, l’escultura i el dibuix. L’artista malagueny va tenir una relació especial amb la ciutat de Barcelona.

Adreça: C/ Montcada, 15-23

Museu Marítim de Barcelona

El Museu Marítim de Barcelona està dedicat a la conservació i difusió del patrimoni cultural marítim de Catalunya. Es troba en les drassanes de Barcelona, espai dedicat a la construcció naval entre els segles XIII i XVIII.

Adreça: Av. De les Drassanes

Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Museu de Ciències Naturals de Barcelona

El Museu de Ciències Naturals et proposa un viatge per la història de la vida i de la Terra. Acull més de 3 milions d’exemplars de gran valor del món de les ciències naturals.

Adreça: Plaça Leonardo da Vinci, 4-5

Jardí Botànic Històric de Barcelona

Al costat del Parc de Montjuïc es troba un preciós jardí. Recull plantes de tot el món i es pot contemplar els arbres més alts de tot Barcelona.

Adreça: Av. Dels Montanyans, 26

Museu Etnològic i de Cultures de Món

El Museu Etnològic i de Cultures de Món reuneix una selecció de més de 30.000 peces d’Àsia, Amèrica, Àfrica i Oceania. El seu objectiu és donar a conèixer el patrimoni artístic de pobles no occidentals i donar-los a conèixer.

Adreça: C/ Montcada, 12

Museu de la Música

El Museu de la Música recull una col·lecció de més de 1.500 instruments musicals més importants d’Espanya i més de 10.000 documents sonors.

Adreça: L’Audiotori. Lepant 150

Museu d’Història de Barcelona

El MUHBA és el museu que conserva i divulga el patrimoni històric i la història de Barcelona des dels seus orígens fins a l’actualitat. Ofereix exposicions i xerrades que expliquen la història de la ciutat comtal.

Adreça: Plaça de Rei s/n

Entrada Museu Nacional d'Art de Catalunya

Museu Nacional d’Art de Catalunya

El MNAC destaca per la seva col·lecció d’art romànic, una de les més extenses del món.

Adreça: Palau Nacional al Parc de Montjuïc

Monestir de Pedralbes

El Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes és un conjunt monuments d’estil gòtic situada a Barcelona. Dóna a conèixer com era la vida en un monestir medieval en clausura.

Adreça: Baixada de monestir, 9

Museu d’Arqueologia de Catalunya

En el Museu d’Arqueologia de Catalunya descobriràs l’evolució de Catalunya durant la Prehistòria i la Història Antiga. També, mostra les diferents cultures de la Península Ibèrica i del Mediterrani.

Adreça: Passeig de Santa Madrona, 39-41

 

Ja no hi ha excusa per a viure una experiència cultural i totalment gratuïta. Recorda que l’Aerobús et porta al centre de la ciutat de Barcelona en tan sols 35 minuts, els 365 dies de l’any.

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en email