Visita museus gratuïts a Barcelona

Museos gratis en Barcelona

El diumenge és un bon dia per a anar de museus o visitar diferents exposicions. A Barcelona, el primer diumenge de cada mes ofereix accés lliure. Així que si ets amant de l’art i dels museus no et pots perdre aquesta selecció de museus que ofereix a ciutat de Barcelona. Vols saber quins són els museus gratis a Barcelona?

 

Museu Picasso

El Museu Picasso té una col·lecció de 4.000 obres del pintor Pablo Picasso de les seves diferents disciplines com la pintura, l’escultura i el dibuix. L’artista malagueny va tenir una relació especial amb la ciutat de Barcelona.

Adreça: C/ Montcada, 15-23

Museu Marítim de Barcelona

El Museu Marítim de Barcelona està dedicat a la conservació i difusió del patrimoni cultural marítim de Catalunya. Es troba en les drassanes de Barcelona, espai dedicat a la construcció naval entre els segles XIII i XVIII.

Adreça: Av. De les Drassanes

Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Museu de Ciències Naturals de Barcelona

El Museu de Ciències Naturals et proposa un viatge per la història de la vida i de la Terra. Acull més de 3 milions d’exemplars de gran valor del món de les ciències naturals.

Adreça: Plaça Leonardo da Vinci, 4-5

Jardí Botànic Històric de Barcelona

Al costat del Parc de Montjuïc es troba un preciós jardí. Recull plantes de tot el món i es pot contemplar els arbres més alts de tot Barcelona.

Adreça: Av. Dels Montanyans, 26

Museu Etnològic i de Cultures de Món

El Museu Etnològic i de Cultures de Món reuneix una selecció de més de 30.000 peces d’Àsia, Amèrica, Àfrica i Oceania. El seu objectiu és donar a conèixer el patrimoni artístic de pobles no occidentals i donar-los a conèixer.

Adreça: C/ Montcada, 12

Museu de la Música

El Museu de la Música recull una col·lecció de més de 1.500 instruments musicals més importants d’Espanya i més de 10.000 documents sonors.

Adreça: L’Audiotori. Lepant 150

Museu d’Història de Barcelona

El MUHBA és el museu que conserva i divulga el patrimoni històric i la història de Barcelona des dels seus orígens fins a l’actualitat. Ofereix exposicions i xerrades que expliquen la història de la ciutat comtal.

Adreça: Plaça de Rei s/n

Entrada Museu Nacional d'Art de Catalunya

Museu Nacional d’Art de Catalunya

El MNAC destaca per la seva col·lecció d’art romànic, una de les més extenses del món.

Adreça: Palau Nacional al Parc de Montjuïc

Monestir de Pedralbes

El Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes és un conjunt monuments d’estil gòtic situada a Barcelona. Dóna a conèixer com era la vida en un monestir medieval en clausura.

Adreça: Baixada de monestir, 9

Museu d’Arqueologia de Catalunya

En el Museu d’Arqueologia de Catalunya descobriràs l’evolució de Catalunya durant la Prehistòria i la Història Antiga. També, mostra les diferents cultures de la Península Ibèrica i del Mediterrani.

Adreça: Passeig de Santa Madrona, 39-41

 

Ja no hi ha excusa per a viure una experiència cultural i totalment gratuïta. Recorda que l’Aerobús et porta al centre de la ciutat de Barcelona en tan sols 35 minuts, els 365 dies de l’any.