A l’Aerobús, comoditat abans que res.

Viatjar sol ser sinònim de vacances i felicitat, però també comporta una mica d’estrès: organitzar els desplaçaments amb suficient temps d’antelació per arribar a temps a l’aeroport, arribar a una ciutat desconeguda i no saber quin transport agafar per arribar a lallotjament, arribar a la teva pròpia ciutat i voler arribar ràpid i còmode a casa… A Aerobús viatjaràs còmode i segur en tot moment.

Tant si vens o si vas a l’aeroport Josep Tarradellas Barcelona – El Prat agafarel servei d’autobús llançadora que connecta a l’aeroport amb el centre de la ciutat és la millor opció.. I et preguntaràs el per què, aquí tens totes les raons perquè prioritzis sempre qualitat, comoditat i seguretat:

 

1. Wifi gratuït

Una cosa imprescindible avui dia. Tots els autobusos compten amb WiFi gratuït perquè estiguis connectat a la xarxa en tot moment i t’oblidis de gastar les dades mòbils.

 

2. Sistema de càrrega d’USB

A tots els seients pots trobar entrada per connectar USB, fins i tot a les barres prop de la zona de maletes.

 

4. Maleters interiors

Viatjaràs molt carregat? No et preocupis, dins de l’Aerobús hi ha una àmplia zona per deixar el teu equipatge i puguis viatjar relaxat i còmode.

5. Núvol TV

Els autobusos disposen de dues pantalles que podràs trobar entreteniment i contingut d’actualitat, agenda cultural, informació del temps, de connectivitats amb altres transports i informació actualitzada dels vols de l’aeroport Josep Tarradellas. Estaràs al dia de tota actualitat!

 

6. Dispensadors de gel hidroalcohòlic

A tots els busos hi ha dispensadors de gel hidroalcohòlic tant a l’accés per la porta davantera com la del darrere.

 

7. Sistema de renovació d’aire continu

Garanteix en un 99,76% l’eliminació de virus i un 93% la de fongs i bacteries.

 

8. Vehicles adaptats per a persones amb mobilitat reduïda

Tots els autobusos tenen rampa a la porta del darrere i espai per a cadira de rodes amb cinturó de seguretat.

 

9. Sistema de vigilància

A l’interior del bus hi ha càmeres connectades a control remot per garantir la seguretat en tot moment dels passatgers.

 

10. Sistema automàtic d’extinció d’incendis.

A més a més, viatjar amb Aerobús ajudes al medi ambient perquè col·labores amb el transport sostenible ja que la flota d’autobusos està formada per vehicles híbrids i elèctrics.

I què esperes a provar totes les comoditats que t’ofereix Aerobús? Per a més comoditat descarrega’t l’App i veuràs que fàcil és comprar els bitllets amb un sol clic.