A la recerca de les millors braves de Barcelona!

Tapa de patatas bravas en su salsa

La ruta de les braves

Amants de les tapes, benvinguts a un viatge culinari irresistible! Barcelona, la ciutat que rendeix culte a les petites bocades, ens convida a una deliciosa aventura: la cerca de les millors braves. Acompanya’ns mentre explorem alguns dels restaurants més aclamats per les seves receptes secretes i les seves patates banyades en salsa brava. Prepara’t per a textures cruixents, sabors explosius i experiències úniques que et faran salivar.

Elsa i Fred

Un referent a Ciutat Vella, amb patates cruixents, tendres i banyades en una salsa de tradició familiar. Un sabor suau, picant i addictiu.

📍Carrer del Rec Comtal, 11

La Taverna del Clínic

Famosa pels seus productes frescos, ofereix braves amb una forma única, cruixents per fora i tendres per dins. La salsa, lleugerament picant i fumada, les converteix en una experiència irresistible.

📍Carrer Rosselló, 155

Senyor Vermut

Un ambient animat i unes braves clàssiques amb una salsa tradicional que mai defrauda. Un toc picant per a una experiència autèntica.

📍Carrer Provença, 85

Tapa de patates amb salsa brava

Informal

Cuina catalana moderna amb un toc innovador. Les braves es presenten en forma de bastons buits, extra cruixents gràcies a la seva doble fritada. La salsa, picant i saborosa, amb un toc d’all que les fa especials.

📍Passeig de Còlon, 9

Sant Antoni Gloriós

Unes braves úniques que et conquistaran. Una experiència culinària diferent amb patates cruixents i dues salses: crema i granada. Un sabor fumat i especiat que et sorprendrà.

📍Carrer de Manso, 42

Bar Marcel

Un bar de barri amb tradició i unes braves aclamades. Patates cruixents i una salsa brava deliciosa. Un ambient acollidor i familiar per a gaudir de la gastronomia catalana.

📍Carrer Santaló, 42

Tapa de patates braves amb salsa

Acero

Una reinterpretació moderna de les braves. A diferència d’altres establiments semblants, el restaurant Acer, opta per servir la variació de patates Monalisa cruixents per fora i suaus per dins, banyades en una salsa taronja intensa amb sabor fumat i picant. Tomàquets secs, pebre roig, all i ceba caramel·litzada per a un sabor únic.

📍Carrer Espaseria, 10

I tu? Has trobat les teves braves favorites a Barcelona?

Vine a Barcelona i descobreix la ruta de les braves de la mà d’Aerobús. Et portem fins al centre de la ciutat, a Plaza Catalunya o Plaza España Comparteix la teva experiència! Deixa un comentari amb les teves recomanacions i ajuda’ns a completar aquesta llista definitiva de les braves imprescindibles de la ciutat. Bon profit i fins a la pròxima tapa!