Aerobús, el transport oficial des de l’aeroport a Barcelona

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en email

Aerobús és el servei oficial que et porta des de l’ Aeroport Josep Tarradellas Barcelona – El Prat fins el centre de Barcelona i viceversa. El millor mitjà de transport en arribar a la ciutat o a l’hora d’acomiadar-te d’ella, en un traject tranquil, relaxat i de poc més de mitja hora de duració.

Així funciona l’Aerobús

Amb l’Aerobús podràs desplaçar-te entre qualsevol de les dues terminals de l’aeroport (T1 o T2) i el centre de Barcelona (començant el seu recorregut a la Plaça Catalunya) de manera ràpida i econòmica. El trajecte disposa de parades en els punts neuràlgics de la ciutat com Plaça Catalunya, Plaça Espanya, Gran Via o Plaça Universitat.

A més, una de las millores del servicio és el seu nou horari. L’Aerobús ara funciona les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any. Per a major tranquilitat podràs comprar amb antelació els teus bitllets mitjançant la nostra web o descarregant la nostra app. En elles podràs consultar tarifes, horaris i l’ubicació exacta de les parades per veure el servei que més s’ajusta al teu vol, a més de la informació en temps real del servei i dels vols.

També disposem de màquines d’autovenda en diferents parades i en les terminals de l’aeroport, perquè t’oblidis de les cues i les esperes!

Mobilitat segura

Aerobús garanteix un viatge segur des de l’aeroport al centre de la Ciutat Comtal i viceversa. Comptem amb un Protocol contra la COVID-19 i totes les mesures de seguretat.

Tots els nostres autobusos tenen un sistema de renovació d’aire continu i es desinfecten cada dia seguint els criteris i procediments que marca el Ministeri de Sanitat.
Recorda que la mascareta és obligatòria durant tot el trajecte.

Entreteniment a l’Aerobús

Desitgem que el teu viatge sigui una experiència còmoda, amena i informativa. Per aixó, a l’ Aerobús t’oferim un ventall de possibilitats d’entreteniment al teu abast:

  • Wifi gratuït amb el que pots navegar per internet a bord de l’autobús.
  • Carregadors USB a totes les butaques per poder carregar els teus dispositius durant el trajecte.
  • Canal Núvol TV amb tot tipus de contingut cultural, d’oci i informació actualitzada sobre sortides i arribades dels vols.

Sigui quina sigui la raó del teu viatge, volem acompanyar-te.El viatge comença a l’Aerobús!

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en email