Aerobús, el transport oficial des de l’aeroport a Barcelona

Aerobús és el servei oficial que et porta des de l’ Aeroport Josep Tarradellas Barcelona – El Prat fins el centre de Barcelona i viceversa. El millor mitjà de transport en arribar a la ciutat o a l’hora d’acomiadar-te d’ella, en un traject tranquil, relaxat i de poc més de mitja hora de duració.

Així funciona l’Aerobús

Amb l’Aerobús podràs desplaçar-te entre qualsevol de les dues terminals de l’aeroport (T1 o T2) i el centre de Barcelona (començant el seu recorregut a la Plaça Catalunya) de manera ràpida i econòmica. El trajecte disposa de parades en els punts neuràlgics de la ciutat com Plaça Catalunya, Plaça Espanya, Gran Via o Plaça Universitat.

A més, una de las millores del servicio és el seu nou horari. L’Aerobús ara funciona les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any. Per a major tranquilitat podràs comprar amb antelació els teus bitllets mitjançant la nostra web o descarregant la nostra app. En elles podràs consultar tarifes, horaris i l’ubicació exacta de les parades per veure el servei que més s’ajusta al teu vol, a més de la informació en temps real del servei i dels vols.

També disposem de màquines d’autovenda en diferents parades i en les terminals de l’aeroport, perquè t’oblidis de les cues i les esperes!

Mobilitat segura

Aerobús garanteix un viatge segur des de l’aeroport al centre de la Ciutat Comtal i viceversa. Comptem amb un Protocol contra la COVID-19 i totes les mesures de seguretat.

Tots els nostres autobusos tenen un sistema de renovació d’aire continu i es desinfecten cada dia seguint els criteris i procediments que marca el Ministeri de Sanitat.
Recorda que la mascareta és obligatòria durant tot el trajecte.

Entreteniment a l’Aerobús

Desitgem que el teu viatge sigui una experiència còmoda, amena i informativa. Per aixó, a l’ Aerobús t’oferim un ventall de possibilitats d’entreteniment al teu abast:

  • Wifi gratuït amb el que pots navegar per internet a bord de l’autobús.
  • Carregadors USB a totes les butaques per poder carregar els teus dispositius durant el trajecte.
  • Canal Núvol TV amb tot tipus de contingut cultural, d’oci i informació actualitzada sobre sortides i arribades dels vols.

Sigui quina sigui la raó del teu viatge, volem acompanyar-te.El viatge comença a l’Aerobús!