Activitat escolar “En marxa per la salut ambiental”

Un any més, Aerobús ha participat a l’activitat escolar promoguda per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB): “En marxa per la salut ambiental!”. Es tracta d’un programa educatiu que té com a objectiu donar a conèixer la problemàtica de la contaminació atmosfèrica a les ciutats i el seu impacte en la salut dels ciutadans. El 14 de març passat, els alumnes d’una classe de 2n de l’ESO d’un col·legi de Barcelona, van ser els primers a participar a la iniciativa fent un recorregut en un autobús 100% elèctric del servei d’Aerobús, viatjant des del mirador de Torre Baró fins al Port de Barcelona.

L’activitat consisteix en un itinerari amb autobús elèctric que va des del mirador de Torre Baró fins al Port de Barcelona. Des del mirador s’obté una visió àmplia de la ciutat de Barcelona, ​​de la complexitat del sistema urbà i de la problemàtica de la contaminació atmosfèrica, que permet identificar-ne fàcilment l’origen i els factors orogràfics i meteorològics que afecten els nivells de qualitat de l’aire (segons el dia es podrà observar el smog fotoquímic).

Aquesta acció s’engloba dins del programa “Compartim un Futur” de l’AMB, on l’ Aerobús col·laborarà en dues sessions més en els pròxims mesos. Aquesta sinergia contribueix a fomentar la mobilitat sostenible i reflexionar sobre el nostre paper en la reducció d’emissions contaminants en les noves generacions, educant des de la sostenibilitat i fomentant el transport públic com a eina en el nostre dia a dia