Avantatges d’escollir l’Aerobús

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en email
Aerobús, la mejor opción para tus traslados al aeropuerto de Barcelona

Per treball, per a visitar a la família, per oci…sigui quin sigui el motiu de la teva visita a Barcelona o no saps com anar a l’Aeroport de El Prat, l’Aerobús és la millor opció.

Viatjar amb l’Aerobús està ple d’avantatges perquè és el transport més ràpid, còmode i econòmic que tothom agafa per a fer aquesta ruta. A més, és el transport que està disponible qualsevol dia de l’any i cada cinc minuts, què més vols?

Disponible les 24h

Una dels millors avantatges d’utilitzar l’Aerobús és l’horari i la seva freqüència. Disposes de servei tots els dies de l’any, les 24 hores del dia. Tan sols cada 5 – 10 minuts l’Aerobús estarà esperant a la Plaça de Catalunya o a la T1 i T2 de l’Aeroport, depenent de quina sigui la teva destinació. I el millor de tot, només trigaràs al voltant de 35 minuts per trajecte!

Connexió amb punts estratègics de la ciutat de Barcelona

Tant si aterres a la Terminal 1 com si ho fas a la Terminal 2, tindràs l’oportunitat de desplaçar-te en qualsevol de les dues línies disponibles d’Aerobús fins a la Plaça Catalunya. Aerobús realitza quatre parades a la ciutat de Barcelona, amb connexió amb altres mitjans de transport: Pl. Espanya, Gran Vía Urgell, Universitat i Pl. Catalunya. Descobreix els millors racons de Barcelona, el barri Gòtic, els imprescindibles de Gaudí, les Rambles…més fàcil impossible!

Direcció a l’Aeroport, Aerobús surt de Plaça Catalunya i recull viatgers també al carrer Sepúlveda i a la Plaça d’Espanya.

Pantalla Núvol TV a bord de l'Aerobús

Sempre connectat

Ja sigui per treball o si ets dels quals no pot deixar el mòbil de costat, l’Aerobús t’ofereix el servei de Wifi a bord perquè estiguis connectat a la xarxa en tot moment, totalment gratis. A més, si no disposes de bateria en els teus dispositius, no et preocupis, podràs carregar-los a l’Aerobús gràcies als carregadors USB que disposa. També, durant el recorregut, l’Aerobús disposa d’un canal de televisió (Núvol TV) amb tota la informació de les activitats que podràs realitzar a la ciutat i moltíssims consells.

Bitllet online

Existeixen diverses maneres de comprar el teu bitllet: pots fer-ho directament al personal de la parada o als conductors que admeten pagament en efectiu (canvi màxim 20eur) o targeta de crèdit. També, en les màquines d’autovenda de bitllets situades a les parades (targeta o efectiu) o a través de la nostra webi l’App.

Compra de manera anticipada el teu bitllet. Aquesta és la forma més recomanada per a viatjar tranquil, ja que disposaràs del teu bitllet res més arribar a l’Aerobús. No és obligatori imprimir el document pdf sinó que el pots mostrar directament des del teu dispositiu mòbil.

Respectem el medi ambient

L’Aerobús aposta per una mobilitat més sostenible i accessible, amb una flota exclusivament de vehicles híbrids i elèctrics. Cada vegada que viatges a l’Aerobús contribueixes a reduir l’impacte mediambiental produït pel consum de combustible en el transport de persones.

 

Ja no tens excusa per a utilitzar el transport públic, tot són comoditats! Organitza el teu viatge amb l’Aerobús i oblida’t de les preocupacions que comporta arribar des de l’aeroport de la ciutat fins al centre d’aquesta, ocupant-te exclusivament a gaudir de tot el que la Ciutat Comtal té per a oferir-te. A què esperes per a fer-te amb els teus bitllets d’Aerobús?

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en email