Barcelona accessible

Turisme en cadira de rodes

Barcelona és una ciutat completament apta per a totes aquelles persones amb mobilitat reduïda o visitin la ciutat en cadira de rodes.

Que res t’impedeixi descobrir nous llocs i complir els teus somnis. Planejant el teu pròxim viatge a Barcelona? Turisme de Barcelona ofereix informació útil perquè tinguis una bona planificació per a poder viatjar amb tranquil·litat i evitar que sorgeixin inconvenients innecessaris.

 

Arribada a l’Aeroport de Barcelona

Si vens a Barcelona amb avió, l’Aerobúst’està esperant en l’Aeroport Josep Tarradelles El Prat. Tota la nostra flota està completament adaptada amb rampa d’accés i espai reservat per a cadires de rodes. Si ho desitges, pots doblegar la teva cadira de rodes i deixar-la en el portaequipatges i viatjar còmodament en els seients reservats.

Turisme en cadira de rodes a la ciutat de Barcelona

Moure’t per la ciutat

Desplaçar-te per Barcelona és molt fàcil en cadira de rodes La gran majoria dels carrers són accessibles per a persones amb mobilitat reduïda. Pots passejar tranquil·lament, ja que els carrers i els barris de la ciutat són bastant plans i, la gran majoria de les voreres, disposen de rampes en els accessos als passos de vianants.

Si desitges desplaçar-te en transport de públic, no tens cap problema! La xarxa de metro i autobusos de la ciutat estan adaptats i connecten tota la ciutat de Barcelona i els seus voltants. Recorda, que a l’Aerobús disposem de bitllets combinats amb Hola Barcelona TravelCard perquè la teva visita a Barcelona sigui completament còmoda.

 

Visites accessibles

En el centre de la ciutat, trobaràs tour per a persones amb mobilitat reduïda a través de diferents operadors amb el que recórrer llocs emblemàtics de Barcelona. Existeixen empreses anomenades de turisme accessible indicades per a persones que requereixen assistència.

Llocs com la Sagrada Família, la casa Batlló, la Pedrera o el Parc Güell disposen de rampes i plataformes, que et permetran gaudir de cadascuna de les obres de Gaudí. També, els nombrós parcs de la ciutat com el Parc de la Ciutadella o Montjuïc no tenen barreres.

Per últim, gaudeix de les platges. Totes elles compten amb pasarales de fusta per a facilitar l’accés a la mar. A més, els mesos d’estiu, hi ha servei especial d’ajuda perquè les persones amb necessitats especials puguin banyar-se.

Visitar la mar en cadira de rodes

Barcelona és sense dubtes una ciutat completament accessible, tant en termes de transport com en termes urbanísiticos. Recordar-te que Aerobús és 100% accessible. Et portem a la Plaça Catalunya en tan sols 35 minuts des de totes dues terminals de l’aeroport. Viatja segur en l’espai reservat per a cadires de rodes o en els nostres seients per a persones amb mobilitat reduïda.