Celebra Sant Patrici a Barcelona

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en email
San Patricio

El 17 de març és el dia de Sant Patrici, patró dels irlandesos. Compte la llegenda que Sant Patrici per a explicar a Santíssima Trinitat, va agafar un trèvol i va indicar que cada fulla representava a Pare, Fill i Esperit Sant. Per això, aquest sant està relacionat amb el trèvol de tres fulles.

Sant Patrici és una de les festes més seguides a tot el món. A Barcelona, també se celebra en molts locals irlandesos. Avui en el blog d’Aerobús us parlem d’ells i us animem a vestir alguna peça verda i moltes ganes de passar-t’ho bé.

Celebrar Sant Patrici a Barcelona

Dunne’s Irish Bar&Restaurant

Dune’s Irish Bar&Restaurant és una rèplica amb els elements més típics dels pubs d’Irlanda. En aquest pub típic irlandès a més de prendre cervesa d’importació podràs menjar plats típics.

George Payne

En ple centre de la ciutat de Barcelona, George Payne gaudeix de música i les millors cerveses. Tenen un dels millors fry ups (esmorzar irlandès) de la ciutat. És ideal per a grups ja que té dos pisos i un gran escenari.

Michael Collins

Es tracta d’un dels pubs més emblemàtics i famosos de Barcelona, al costat de la Sagrada Família. The Michael Collins Irish Pub, dedicat a recordat líder irlandès, s’ha convertit en el millor pub per a aquells els qui estimen la música en directe.

The Shamrock

The Shamrock és el més veterà dels pubs i no tan turístic en el mateix centre de la ciutat de Barcelona. A més, retransmeten l’esdeveniment esportiu més important del dia ja sigui futbol o rugbi.

 

Barcelona està repleta de pubs on recreen l’autèntic ambient d’un pub irlandès, amb les seves cerveses, menjar i música en directe. Si desitges viure una experiència a estil Irlanda, passa’t per un i a gaudir!

Recorda que l’Aerobús és la llançadora oficial que connecta l’Aeroport de Barcelona amb el centre en tan sols 35 minuts. Disposem de diferents tipus de tarifes que s’ajusten a tota mena de viatges.

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en email