Com fer bones fotografies als teus viatges

Els millors trucs per les fotos de les teves vacances

Si tens planejat anar-te de viatge aquestes vacances et donem els millors consells perquè tornis a casa amb els teus records immortalitzats. No importa si ets de càmera de fotos o mòbil, amb aquests trucs crearàs àlbums per compartir amb els teus estimats.

Fotos de l’abans i del després

Els moments de planificació del viatge són molt especials i formen part de l’aventura de viatjar. Per això, des de que busques els vols, el transport fins a l’aeroport de Barcelona o les cues a l’hotel poden ser grans records del viatge. Tot suma!Tot fa que cada viatge sigui únic!

La teva destinació compte

Tingues en compte el teu lloc al qual aniràs. No és el mateix un viatge de ciutat que un de naturalesa, un mercat nadalenc a Berlín que una platja a Bali. Amb anterioritat pots revisar els llocs que visitaràsi altres qüestions comel clima o les dates assenyalades en el destí, per poder planejar les fotos que vols fer. Elaborar un planning farà que el grau de satisfacció amb les teves fotografies sigui major.

Tria la càmera perfecta

Potser tens equips i tens dubtes de quina càmera portar. Sobre gustos no hi ha res escrit. Per descomptat, amb la tecnologia que han aconseguit molts mòbils avui dia, a l’ Aerobús els aconsellem comaliats perfectes en els nostres viatges, sempre a mà pels moments més inesperats. Si vols experimentar amb càmeres més professionals comprova el teu itinerari de viatge per no carregar amb equips massa pessats.

Nocions bàsiques de fotografia

Quan fas una foto tot és important. Però, sens dubte, la composició resalta per sobre de la resta d’aspectes. La regla dels tres terços és un bàsic a la fotografia. S’ aconsegueix dividint el rectangle de la foto en nou parts (tres parts d’ample i tres parts de llarg). En la intersecció d’aquestes línies has de col·locar els elements de major interès de la fotografia perquè resaltin sobre la resta. Per descomptat, pots aventurar la teva creativitat i saltar-te aquesta regla!

Compte una història visual

Fixa’t en els detalls: els colors, les cares, el menjar… Et recomanem que a les teves fotografies juguis amb els plans i amb diferents punts de vista. Prova fer fotos des del terra o puja’t a una cadira per fer contrapicats. Deixa volar la teva imaginació construint històries visuals. Podràs compartir-les quan tornis a casa o a les teves xarxes socials.

Gaudeix del viatge

Pots estar molt pendent de les fotos vas fent, però mai oblidis que el més important d’un viatge és gaudir-lo. Viurà experiències que una càmera mai pot captar. Parla amb els locals, descobreix les costums del lloc, viu aventures amb els teus familiars o amics sense treure a cada minut la càmera de fotos o el mòbil.

 

Si després de llegir aquest postet mors de ganes per tornar a viatjar, recorda que amb l’Aerobús pots arribar des dels punts més importants de Barcelona fins les dues terminals de l’Aeroport El Prat. Un servei ràpid, còmode i econòmic amb el que arribaràs a temps a les teves ansiades vacances d’aquest 2021. Recorda que pots comprar el teu bitllet de forma online estalviant temps i cues innecessàries.