Comencen les rebaixes d’hivern a Barcelona

Rebajas de invierno Barcelona

Barcelona és també coneguda per ser la capital mundial de la moda per la seva gran varietat de carrers amb botigues com el famós Passeig de Gràcia i els seus múltiples centres comercials, com Las Arenas.

Posa’t còmoda i prepara’t per trobar les millors gangues!

Quan comencen les rebaixes d’hivern a Barcelona?

Les rebaixes d’hiverns a Barcelona comencen just després del Dia de Reis, el dissabte 7 de gener fins al dimarts 31 de març. A més, el primer diumenge de les rebaixes (8 de gener) els comerços romandran oberts, en horari habitual.

 

Botigues recomanades amb grans descomptes

Una de les rebaixes més esperades de l’any són les del grup d’Inditex, en concret de Zara. En un inici trobaràs descomptes d’un 20-30% però a mesura que passen les primeres setmanes podràs gaudir de fins a un 70%.

La cadena sueca H&M s’anticipa als descomptes en la seva web i a l’app. Normalment, sol aplicar les rebaixes des de finals d’any. Per la seva part, les rebaixes d’hivern a Mango són una de les millors fins ara. A partir del 3 de gener els descomptes a les botigues aniran fins a la meitat de preu. És el moment d’atacar!

Si prefereixes donar un cop d’ull als descomptes en general, una bona opció és El Corte Inglés. Ho trobaràs junt la parada d’Aerobús a la Plaça Catalunya. Descobreix els estalvis en moda, gadgets i electrodomèstics.

 

Rebaixes pels carrers de Barcelona

Comerç local i sostenible

Si ets dels quals aposta pel comerç local de Barcelona, et vam mostrar diferents zones comercials amb botigues amb encant.

El Barri Gòtic és una de les zones més famoses de Barcelona pel seu atractiu turístic i també pels seus carrers estrets replets de botigues locals. També, El Born és una bona opció per a trobar roba alternativa i diferent.

Si busques marques glamuroses el Passeig de Gràcia és la millor zona. Es tracta d’una dels carrers comercials més famosos de Barcelona. El carrer enllaça l’Avinguda Diagonal amb la Plaça Catalunya, molt prop de la parada d’Aerobús.

 

Els millors centres comercials de la ciutat

Si ets dels quals vols tenir múltiples opcions, tot en el mateix lloc, la teva opció de compra és visitar un centre comercial. Aquí van les nostres recomanacions!

Las Arenas: antigament era una plaça de toros i actualment compta amb més 100 botigues repartides en 6 pisos. Es troba a la Plaça d’Espanya molt a prop de la parada d’Aerobús.

Westfield Glòries: el renovat centre comercial Glòries es tracta d’un centre comercial a l’aire lliure amb una àmplia oferta en moda, restauració i oci.

Diagonal Mar: situat en el districte de Sant Martí destaca per estar prop de la platja. Compta amb més de 200 botigues, restaurants, cinema i pista de bitlles.

 

Compres online

Rebaixes amb un clic

Si ets dels quals prefereix evitar cues i aglomeracions sempre et queda l’opció de comprar des del sofà de la teva casa. Vigila que moltes botigues solen començar els seus descomptes de manera en línia abans que en botiga física.

 

Si et trobes a Barcelona aquest mes de gener, aprofita a fer una passejada i trobar alguna ganga. Compra el teu bitllet d’Aerobús, el bus llançadora més econòmic de l’Aeroport de Barcelona al centre i aprofita tots els avantatges que la ciutat de Barcelona ofereix.