Coneixes la motxilla viral per a viatjar en l’avió?

Viajar con mochila

Amb les restriccions d’algunes aerolínies respecte a les mides de l’equipatge, moltes persones opten per viatjar amb menys equipatge i estan buscant solucions per a estalviar-se un cost extra.

A les xarxes socials com Instagram i TikTok està arrasant un model de motxilla de cabina amb les mesures permeses de 40x20x25 centímetres i amb la qual podràs viatjar tranquil·lament en les companyies aèries low cost com Vueling, Ryanair o EasyJet.

Quin és l’èxit de les motxilles de cabina?

L’èxit d’aquestes motxilles es deu al seu disseny amb diferents compartiments i butxaques per a organitzar la roba i les sabates. També, perquè compta amb compartiments per a l’ordinador o tauleta i butxaques frontals per a localitzar i guardar fàcilment els documents de viatges i un altre dispositius de menor grandària.

Continua llegint el nostre blog i t’expliquem els millors consells per a prepara la teva motxilla de viatge.

Tècnica d'enrollar la roba

Consells per organitzar la teva motxiilla de viatge:

1. Planificació: Elabora una llista amb tot el que necessites perquè no se t’oblidi res.

2. Enrotlla la roba: Coneixes la tècnica d’enrotllar la roba? Aquesta manera de guardar la roba t’ajudarà a estalviar espai. També, et recomanem portar roba de colors neutres perquè puguis combinar de diferents maneres.

3. Optimitza l’espai: utiliza els petits espais buits dins de la motxilla per a guardar mitjons, roba interior o altres articles petits. Pots col·locar mitjons dins de les sabates per a estalviar encara més espai.

4. Col·locació d’articles per capes:

    1. Primera Capa (Fons): Col·loca els articles més pesats i menys usats en el fons de la motxilla, com a sabates (col·locats en bosses per a mantenir la resta de la roba neta) o roba d’abric.
    2. Segona Capa (Centre): Aquí és on va la roba i els articles d’higiene.
    3. Tercera Capa (Part Superior): Col·loca els articles que necessites tenir més a mà, com una jaqueta lleugera, documents de viatge, i snacks.

5. Accés ràpid: col·loca els articles que necessitis amb més freqüència en les butxaques exteriors de fàcil accés.

6. Documentació segura: guarda la documentació i altres elements en els compartiments interns.

7. Revisa: Una vegada que hagis empacat tot, revisa i elimina qualsevol article innecessari. Cada gram compta quan portes una motxilla a la teva esquena.

Seguint aquests consells, estaràs preparat per a qualsevol tipus de viatge, assegurant comoditat i practicitat en la teva aventura. Recorda que l’Aerobús té un espai a l’interior per a col·locar les maletes i les motxilles. A més, et porta a l’Aeroport de Barcelona els 365 dies de l’any.