De “shopping” per Barcelona

Barcelona compta amb infinitat de botigues i zones comercials per anar a comprar. Moltes de les principals botigues més famoses i luxoses són als carrers principals del centre de la ciutat, com Passeig de Gràcia. També, hi ha moltes botigues (més econòmiques) de marques famoses a la zona de Portal de l’Àngel, carrer Pelai i Plaça Catalunya. I botigues més locals per la zona del Gòtic i el Born.

Si arrives ambAerobúsal centre, si baixes a l’última parada Plaça Catalunya, trobaràs el gran magatzem El Corte Inglés on també pots fer compres variades: roba, aliments, accessoris, electrodomèstics, etc.

Ara bé, si ets dels que els cansa anar de carrer, entre la multitud de gent i prefereixes anar a centres comercials per a més varietat i comoditat, Barcelona també hi té molt a oferir. A Aerobús et deixem els 3 més cèntrics, encara que la ciutat n’ofereix fins a deu.

  • Centre comercial Les Arenas

A la plaça d’España, a només escassos metres de la parada de bus, trobaràs el centre comercial Arenas. Es una antiga plaça de bous, reconstruïda i redissenyada en centre comercial. Com que és de forma circular, des de la seva terrassa a la quarta planta, es poden observar unes meravelloses vistas panorámicas de la ciudad.

El centre comercial té zona de menjar, supermercat, cinema, botigues i gimnàs. Dóna’t un “break” a la teva visita per Montjuïc i gaudeix de Les Arenas.

  • Centre comercial Les Glòries

El centre comercial de Glòries és un espai obert on compta amb més de 160 botigues, inclou cinema, supermercat Carrefour. Té zona de descans, Wi-Fi gratuït i punt de recàrrega de bateria per a dispositius electrònics. Es troba a una zona molt nova i de fàcil accés, té la parada de metro Glòries i el tramvia. Si us agrada els centres comercials a l’aire lliure, aquest és un bon lloc per anar a passar el dia i descansar una mica.

  • Centre comercial Diagonal Mar

A prop de l’última platja de Barcelona, ​​la platja de la Mar Bella, al costat del Fòrum, hi ha el centre comercial Diagonal Mar. És un dels més grans de la ciutat.

Té una àmplia oferta, i és que té de tot: una bolera, disset sales de cinema, més de 200 botigues roba, 4.800 places de pàrquing gratuït durant 3 hores i una zona de restauració immensa per posar-te després a baixar calories pujant i baixant les escales de les seves tres plantes.

 

Ara que ja saps els centres comercials més cèntrics de la ciutat, no tens excusa per passar un matí a algun d’aquests. Recorda que Aerobús funciona elss 365 dies de l’any les 24h. I que la parada de Plaça Espanya us deixa davant d’un d’aquests centres comercials. Pots comprar el bitllet aquí.