Desanimat? Consells per a superar la síndrome postvacacional

Síndrome postvacacional consells

Hem entrat a l’octubre i és molt probable que la teva aventura hagi arribat a la seva fi. El teu esperit viatger encara no vol desfer les maletes? No et preocupis! Des d’Aerobús volem compartir alguns consells per a superar la depressió postvacacional. Perquè ens agrada veure’t feliç abans, durant i després del teu viatge.

Tornar amb calma a la feina

Pren-t’ho amb calma!

En tornar al treball o als estudis, organitza les tasques de menor a major dificultat, en la mesura que sigui possible. Sobretot no et sobrecarreguis de tasques els primers dies i aprofita els temps de descans per a relaxar-te o fer alguna activitat agradable.

 

Imprimeix les teves fotos

Adornar la teva casa o la teva oficina amb fotos noves t’ajudaran a centrar la teva ment en records i pensaments positius. A més de mantenir-te entretingut, recordaràs aquells moments inoblidables. També, fes un àlbum de fotos de les teves últimes vacances!

 

Reinicia l’any

Per a molts la volta a la rutina després d’unes vacances és reiniciar l’any amb nous propòsits. Marca’t una meta empresarial o personal. Centra’t en una cosa tan senzilla com fa esport o començar amb aquest projecte que portes temps donant-li voltes. Aquests petits passos et donaran l’energia suficient per a continuar avançant.

Planifica el teu pròxim viatge

Comença a planificar la teva pròxima escapada

La millor manera de superar l’apatia amb el teu dia a dia és començar programar el teu pròxim viatge. No fa falta que sigui molt lluny, segur que trobes un cap de setmana o un pont a la vista. L’objectiu és recuperar la il·lusió amb el teu pròxim destí.

A més, des d’Aerobús t’ho posem fàcil. Disposes d’un autobús les 24h, tots els dies de l’any que et portaran a l’Aeroport El Prat.

 

Coneixes algun truc per a superar la síndrome postvacacional? Explica’ns-ho!