Descobreix les millors illes del Mediterrani

Molts seran els que triïn una illa mediterrània com a lloc de vacances aquest estiu, ja que és un encert segur.

Quina triar? Totes elles compten platges amb Bandera Blava, una temperatura de l’aigua agradable i un paisatge envejable. Amb tantes opcions que ofereix la mar mediterrània, des d’Aerobús et fem una selecció.

Xipre

Xipre

Xipre és una de les illes mediterrànies més visitades ja que és l’illa amb més platges amb Bandera Blava. La seva platja més famosa és Petra tou Romiou, popularment coneguda com a “Roca d’Afrodita”, perquè segons compte la llegenda aquí va néixer la deessa grega.

Yerba

Yerba és l’illa més gran del nord d’Àfrica, situada al sud-est de Tunísia. La seva capital, Houmt Souk, és una parada obligatòria per a perdre’t pels seus carrers estrets, cases blanques i les mesquites. Destaquem les seves nombroses platja és de sorra fina i aigua turquesa.

Malta

Malta

Si t’agrada practicar el busseig, Malta és una molt bona opció. Les seves aigües cristal·lines amaguen un variat fons marí i fins a vaixells enfonsats de la Segona Guerra Mundial. La seva capital, La Valeta, va ser declarada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco en 1980.

Eivissa

L’illa Pitiusa és famosa per les seves llargues nits de festa. També per la seva biodiversitat reconeguda per la Unesco com el jaciment de Sa Caleta, la necròpoli de Puig donis Molins i el recinte emmurallat de Dalt Vila.

Santorini

Santorini

Santorini és una de les illes gregues més belles i fotografiades i una autèntica supevivent de l’explosió volcànica que va fer desaparèixer gran part de l’illa. Destaca la seva singular capital de cases blanques i portes blaves a la part alta del penya-segat.

 

Vens a Barcelona? La capital cosmopolita per excel·lència banyada per la Mar Mediterrània. Recorda que amb l’Aerobús anar o venir a l’aeroport El Prat és molt fàcil i còmode. Tan sols en 35 minuts et portem al teva destinació.