Els millors museus de Barcelona que no et pots perdre

Barcelona és una ciutat plena de vida, bellesa i art. Una ciutat que és plena de lleure i diversió, però també té moltes opcions culturals.

A Aerobús t’expliquem quins són els museus de la ciutat que no et pots perdre a la teva visita a Barcelona.

1- MNAC

El seu nom complet és Museu Nacional d’Art de Catalunya, però tots el coneixen com a MNAC i sens dubte és un dels millors museus de Barcelona. Es tracta d’un dels museus més importants de la ciutat i es troba localitzada al Palau Nacional és un edifici preciós d’inspiració gòtic i barroc, situat en un lloc estratègic on observar la ciutat, Montjuïc. El Palau va ser construït amb motiu de la segona exposició universal de Barcelona i des del 1990 acull gran part del MNAC.

Al museu podreu fer un recorregut per la història de l’art català, des del romànic fins al segle XIX i XX. Pots trobar grans pintures murals d’esglésies i edificis emblemàtics de Catalunya i d’Aragó. També pots contemplar grans obres del Renaixement, del Barroc, del Modernisme català i de la col·lecció Cambó.

2- MACBA

El Museu d’Art Contemporani de Barcelona es troba al bell mig del Raval. Hi pots trobar les millors peces i col·leccions temporals dels artistes més reconeguts del segle XX, actualment hi ha més de 500 obres. A la mateixa plaça on hi ha el museu, sol estar ple de joves fent skate.

3- MUSEU PICASSO

Al carrer Montcada del Born de Barcelona, ​​a l‘interior de cinc palauets modernistes hi ha el Museu Picasso. Només l’espai ja és immillorable. Però a més acull més de 3500 obres del malagueny. Si t’agrada Picasso, aquest és el teu museu.

4- MUSEU DE MIRÓ

Un altre museu important de Barcelona és el dedicat a Miró. Ja simplement per veure l’edifici del museu val la pena acostar-se al Parc de Montjuïc. El museu te més de 10.000 obres d’artista català. Compte amb una col·lecció on es troben escultures, ceràmiques i altres obres amb diversos materials, que han aconseguit reunir des de l’any 1975, any en què es va inaugurar. Algunes de les obres que més ens agraden són Retrata d’una nena o Flama a l’espai i la dona nua.

Sens dubte, no us podeu perdre cap d’aquests quatre museus. Molts són a prop de les parades del servei d’Aerobús. La parada de Plaça Espanya és just on comença Montjuïc i des d’allà podràs arribar ràpidament als museus. No oblidis que l’Aerobús circula les 24 hores els 375 dies a l’any i que pots comprar el bitllet en línia amb un sol clic.