Els millors smoothies de Barcelona

Caminar per Barcelona a l’estiu pot ser un gran repte. Les altes temperatures fan que necessitis hidratar-te amb freqüència.

Cada cop hi ha més llocs especialitzats en smoothies, uns batuts fets amb fruita i suc que causen sensació a molts barris de la ciutat.

Juice Dudes

En plena Plaça Universitat hi ha el local Juice Dudes, un lloc modern i ple de batuts i amanides refrescants perquè et donin un xut d’energia a la teva ruta turística.

Adreça: Ronda de la Univ., 1

La Hamaca

En ple barri gòtic hi ha el paradís dels sucs, batuts, açaí bowls, esmorzars que puguis imaginar. És un petit local on té una gran oferta de batuts saludables naturals increïbles.

Adreça: Plaça de Sant Agustí Vell, 15

ZenZoo

En ple Raval hi ha un dels locals més originals de tota la ciutat. El ZenZoo està especialitzat en tes amb bombolles, una beguda que és tradicional a Taiwan, però que a Europa no és tan coneguda.

Adreça: Carrer del Bonsuccés, 6

 

Teresa Carles

En arribar veuràs el taulell amb el take and way i l’àmplia oferta de verdures i fruites per fer batuts carregats de nutrients i sabor. A més, també tenen un restaurant vegetarià molt recomanable.

Adreça: Carrer de Jovellanos, 4

 

Ja no tens excusa per passejar per Barcelona a l’estiu ben fresquet. Recordeu que el servei d’Aerobús funciona les 24 hores els 365 dies de l’any. Pots comprar el teu bitllet en línia aquí.