Exposicions immersives a Barcelona

El Mundo de Van Gogh

Prepara’t per a viure l’art i conèixer noves cultures d’una forma divertida i entretinguda i per a tots els públics.

Barcelona et convida a descobrir ofertes immersives on gràcies a la tecnologia podràs gaudir d’alguna cosa més que una exposició tradicional.

Des del Blog d’Aerobús et convidem a conèixer les exposicions immersives més populars a Barcelona.

Replica Tutankhamun

Tutankamon, L’Exposició Immersiva

Viatja 3.400 anys enrere en una experiència immersiva única. Descobreix la història i els secrets de l’Antic Egipte i endinsa’t en els temples i els seus enigmes. També, descobreix la tomba de Tutankamón, el major descobriment arqueològic de la història, a través d’un espai inmersiu.

Data: fins el 23 de novembre de 2023

Lloc: Ideal Centre d’Arts Digital

Més informació: https://idealbarcelona.com/es/agenda/tutankamon/

Pompeia, l’Últim Gladiador

Descobreix a través d’un viatge de realitat virtual les gestes heroiques dels gladiadors i reviu els moments que van marcar als habitants de Pompeia. “Pompeia, l’últim gladiador” ha estat considera com una de les majors col·leccions del món sobre la ciutat de Pompeia amb més de 150 troballes sobre aquella ciutat soterrada sota la lava del volcà del Vesubio fa més de dos mil anys.

Data: fins el 15 d’octubre de 2023

Lloc: Museu Marítim de Barcelona

Més informació: https://pompeyaelultimogladiador.com/

 

Astronauta exposició Space Discovery

Space Discovery

Si ets amant de l’espai, Space Discovery és la teva exposició. Es tracta d’una de les exposicions més grans sobre la carrera espacial entre Estats Unides i Rússia, amb col·laboració de la NASA. També pots observar peces úniques i reals: naus espacials, coets, vestits d’astronautes, transbordadors, etc. Aquesta exposició està pensada per a tots els públics. Compta amb un programa d’entreteniment per als més petits de la casa.

Data: Del 28 de setembre de 2023 al 7 de gener de 2024.

Lloc: Espacio Inmersa, Barcelona

Més informació: https://www.spacediscovery.es/

 

Gaudí Experience

Gaudí Experience és un gran recorregut en 4D i realitat augmentada sobre la vida d’un dels genis del modernisme i dels artistes més importants de la cultura catalana. Gràcies a la tecnologia audiovisual i interactiva t’endinsaràs en l’univers d’Antoni Gaudí. A més gaudeix de maquetes inèdites de les seves grans obres com el Parc Güell o el seu projecte que no va arribar a immortalitzar de l’Hotel Attraction a Nova York.

Data: permanent

Lloc: Gaudí Experiència – Barcelona

Més informació: https://www.gaudiexperiencia.com/

IKONO

Ikono Barcelona és un emocionant viatge interactiu a mons i experiències on poder donar curs a la teva creativitat i imaginació. Compta amb diferents com una piscina de boles, podràs formar part d’un videojoc o recórrer sales on tu seràs l’única protagonista.

Data: fins el 31 de desembre de 2023.

Lloc: Centre Comercial Arenas

Més informació: https://ikono.global/es/barcelona

 

Dracs modernistes, Llegendes de foc

L’exposició “Dracs modernistes, llegendes de foc”, et farà viatjar per tot el món a través d’una experiència immersiva per a conèixer aquesta criatura fantàstica. Compta amb una projecció de 360 graus sobre els mites i llegendes d’aquesta figura mitològica i una salda de més de 500m2 habilitada amb ulleres de realitat virtual per a sobrevolar la Barcelona de 1900 sobre un drac.

Data: fins el 30 de setembre de 2024.

Lloc: Museo Digital Casa Amatller

Més informació: https://casaamatllerdigital.com/

 

Si has fet una escapada a Barcelona no et perdis aquestes exposicions. Recorda que Aerobús et porta al centre de Barcelona en tan sols 35 minuts.