Les destinacions culturals que no us esperes

Esperem ansiosos el moment de les vacances ja sigui per viatjar o simplement desconnectar de la rutina. Un dels motius principals de viatjar és les ganes de conèixer la cultura del destí, visitar llocs on van viure personatges coneguts que admires, aprendre tradicions que desconeixes, tastar gastronomia diferent de la teva.

A Aerobús et volem sorprendre amb 4 destinacions culturals que probablement no has sentit mai i et prometem que val la pena visitar.

 

La Paz, Bolivia

A la capital de Bolívia hi ha la ciutat més alta del món envoltada de muntanyes. És un lloc amb una riquesa cultural increïble, ple de botigues i parades on venen artesania, joies i roba típica. A més, hi ha un mercat de bruixes on els locals ofereixen remeis naturals i rituals xamànics.

 

Varanasi, Índia

Si busques una ciutat sagrada i molt antiga no et pots perdre Varanasi. Es troba a l’Índia a la vora del riu Ganges i la ciutat és plena de cultura i espiritualitat. Pots banyar-te al riu com els hinduistes i així et donarà sort. També, pots visitar els temples o palaus, veure el capvespre amb vaixell o gaudir de la cultura del ioga.

 

Katmandú, Nepal

Si ets a la recerca de la teva pau interior, t’animem a que visitis Katmandú al Nepal. Tracta d´una ciutat antiga plena d´art i història on trobaràs temples plens de gravats i la famosa plaça Durbar, Patrimoni de la UNESCO.

 

Austin, EE.UU

Finalment, amants de la música, atents! La ciutat d’Austin es respira creativitat als carrers, amb art i música com a protagonista de festivals i esdeveniments durant tot l’any. No us perdeu les actuacions de carrer de Sixth Street, al centre d’Austin

 

Ara que ja saps aquestes destinacions, comença a preparar el teu proper viatge i compra el bitllet d’Aerobús en línia aquí.