Les millors destinacions per als cervesers

A tots ens encanta viatjar i conèixer món, però no tot plegat és visitar monuments i museus. Hi ha moltes destinacions que ofereixen una àmplia gastronomia que no pots deixar de tastar i activitats diferents.

En el cas dels amants de la cervesa, a Europa hi ha moltíssimes destinacions que us interessarà i més ara a l’estiu, que una cerveseta fresqueta ve de gust molt.

A Aerobús, us diem les 3 ciutats on podreu gaudir d’una (o més d’una) bona cervesa mentre feu turisme.

 

Budapest

Si penses en cervesa probablement no et vingui al cap aquest destí, però t’assegurem que et sorprendrà. La ciutat compta amb un balneari on pots beure una cervesa mentre et banyes. El balneari es diu Széchenyi

 

Munic

Si ets un veritable amant de la cervesa sabràs que Munic és una de les ciutats amb més cerveseries d’Europa, en compta més de 100. A més, podràs menjar el deliciós menjar alemany.

 

Dublín

Una de les experiències més autèntiques i imprescindibles que has de viure si vas a Dublín és anar a un pub i prendre’t una cervesa Guiness.

 

Recorda que amb Aerobús pots anar del centre de la ciutat Plaça Catalunya a l’aeroport de Barcelona en tan sols 35 minuts i que el servei funciona les 24h i cada dia de l’any. Pots comprar el teu bitllet en línia aquí.