Les millors terrasses d´hotel a Barcelona

És estiu i el cos ho sap! I si sou a Barcelona us vindrà de gust prendre un bon còctel i gaudir d’unes bones vistes de la ciutat, veure el capvespre amb musiqueta i bon ambient.

A la ciutat comtal tens milers d’opcions de terrasses d’hotel xulíssimes, però a Aerobús et volem facilitar la feina de cerca i et diem les 3 millors.

 

Hotel Arts

Davant del mar, hi ha l’Hotel Arts, amb una infinity pool d’infart. Siguis o no client, pots gaudir de la terrassa de l’hotel. És oberta cada dia a partir de les 20:00h. A més, dimarts i dijous, obre a primera hora del matí per començar el dia amb una sessió de ioga.

És un lloc perfecte per gaudir de les vistes de la platja de Barcelona amb música.

 

Hotel Royal Passeig de Gràcia

La terrassa de l’Hotel Royal de Passeig de Gràcia estareu gairebé tocant el cel de Barcelona i gaudint de la vista panoràmica de la ciutat. És una de les poques terrasses que està oberta durant tot l’any, gràcies al fet que està coberta amb una gran vidriera, que protegeix del fred, però deixa entrar la llum natural i gaudir de les vistes.

No us perdeu els seus Sundays Sunsets, un esdeveniment que se celebrarà els propers dos diumenges de juliol de les 18h a les 21h, amb música en viu i Martini.

 

Hotel Barceló Raval

La meravellosa terrassa de l’Hotel Barceló Raval té unes increïbles vistes de 360º on podràs gaudir de la vista panoràmica de la ciutat. Compte amb una pisicina i amb un bar mirador.

Horari Bar Terrassa:

⦁ Dilluns, dimarts i dimecres: de 12.00 a 22.00 hrs.

⦁ Dijous, divendres i dissabte: de 12:00 a 01:00 hrs.

⦁ Diumenges: de 12:00 a 00:00 h.

 

Ja no tens excuses per fer-te fotons a dalt de tot de la ciutat mentre et prens alguna cosa amb amics i gaudeixes de música, bon ambient i de capvespre.

Aerobús t’apropa al centre de Barcelona, ​​de l’aeroport a Plaça Catalunya en 35 minuts cada dia de l’any. Recordeu que sigui l’hora que sigui, podeu agafar l‘Aerobús ja que el servei és 24 hores. Compra el teu bitllet online i comença el teu estiu de la millor manera.