Millors Connexions (Setmana Europea de la Mobilitat)

Com cada any, del 16 de setembre fins al dijous 22, se celebra la Setmana Europea de la Mobilitat, una iniciativa que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, amb bicicleta, amb transport públic o amb vehicle elèctric, així com visibilitzar els possibles canvis en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.

Té com a lema “Millors Connexions” i l’objectiu del qual és difondre els beneficis de l’ús de modes de transport sostenibles. Tanca aquesta setmana el “Dia sense cotxes”, que se celebra el 22 de setembre, i consisteix a reservar a vianants, ciclistes i transport públic una o diverses zones públiques dels municipis que participin en aquesta campanya.

La idea no és només canviar els hàbits de transport dels ciutadans, sinó també impulsar polítiques públiques que promoguin l’ús i les àrees adequades per al trànsit lliure a través d’aquests mitjans de transport.

A Aerobús col·laborem a aquesta iniciativa per promoure un transport sostenible, ja que tots els vehicles són híbrids i elèctrics i així col·laborem també amb el medi ambient.