Noves tarifes d’Aerobús

Aerobús en Pl. Universitat

Necessites arribar a temps a l’Aeroport o a la ciutat de Barcelona? En Aerobús et donem la solució perfecta, ja que el nostre servei d’autobús llançadora et trasllada des dels principals punts de la ciutat comtal fins a les dues terminals de l’Aeroport i viceversa.

Pren nota de tots els detalls del nostre servei i de les tarifes amb les quals comptem Des de l’1 de febrer, hem actualitza les tarifes de transport d’Aerobús amb els millors preus del mercat i amb una qualitat inigualable, assegurant-te que pots arribar al teu destí quan tu vulguis.

El bitllet senzill d’Aerobús dona dret al transport d’una persona i el seu equipatge, i el pots comprar per tan sols 6,75€. El bitllet d’anada i de tornada té un preu de 11,65€: et dona el dret al transport d’una persona i el seu equipatge. La volta és vàlida fins a 90 dies després de validar el trajecte d’anada, perquè no hagis de preocupar-te dels tràmits en tornar del viatge.

També, incorporem una nova tarifa! Disposem de descomptes per a famílies monoparentals i nombroses del 50% i 20% en funció de la categoria. Recorda, que aquest tipus de bitllet està només permès en compres a través del nostre personal de parada i conducció. Consulta les condicions per a adquirir aquest tipus de bitllet.

Per als usuaris que venen de viatge a Barcelona, disposem d’una àmplia oferta de bitllets combinats. Compra el teu bitllet d’anada i tornada d’Aerobús juntament amb targeta Hola Barcelona disponible per a 48h, 72h, 96h o 120h. Et podràs moure per tota la xarxa de transport de la ciutat de Barcelona!

Com puc pagar els bitllets d’Aerobús?

Aquests bitllets pots comprar-los en els nostres punt de venda en línia, on té l’opció de pagar amb targeta de crèdit. Si prefereixes fer-ho de manera presencial, el personal de la parada o el conductor té a la seva disposició la venda de bitllets amb pagament en efectiu, amb un màxim de canvi de 20€. A més, els nostres punts de parades compten amb màquines d’autovenda de bitllets, amb targetes de crèdit VISA i Mastercard. Els preus d’aquests bitllets no estan dins del servei integrat en el Sistema Tarifari, per la qual cosa els títols T-Casual, T-Usual, T-Mobilitat o T-Dia no són vàlids per al servei d’Aerobús.

Aquests increïbles preus i la qualitat dels nostres serveis, es combinen amb les connexions que tenen al llarg de tota la ciutat comtal Els dos recorreguts d’Aerobús cobreixen els punts més rellevants de la ciutat, per la qual cosa no tindràs problema per a accedir als nostres serveis. Totes dues línies surten de la Plaça Catalunya i tenen pràcticament el mateix recorregut, encara que amb destinacions diferents. Els punts clau amb Sepúlveda, Plaça Espanya, Plaça Universitat i Gran Via-Urgell.

Sempre arribaràs a temps. El servei funciona les 24h, tots els dies de l’any. Si vols controlar els temps de pas del pròxim autobús, només has d’entrar a la nostra web o des de l’App.

Amb Aerobús viatjaràs amb tota la comoditat i de manera ràpida i segura. T’animes a provar el nostre autobús shuttle?