Per què comprar els teus bitllets d’Aerobús en línia?

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en email
Planificar tus vacaciones

Si et vas de viatge o si vens de visita a Barcelona i viatges amb avió has de fer-ho de la manera més còmoda i directa possible. Els vols solen comportar esperes, canvis d’hora, estrès… Per això et recomanem que tant per a anar a l’aeroport d’El Prat com per a tornar de l’aeroport a la ciutat viatgis en l’Aerobús i que, a més, compris els teus bitllets en línia.

Amb l’Aerobús estaràs en la teva destinació en tan sols 35 minuts. Els nostres autobusos surten amb una freqüència d’entre 5 i 10 minuts durant tots els dies de l’any, les 24 hores del dia. Durant la matinada, la freqüència és entre 10 i 20 minutos.

Si compres els teus bitllets en línia tindràs fins a 90 dies per a validar-ho. I amb la tranquil·litat d’haver-ho comprat en línia, tindràs el teu viatge organitzat i ben programat per a poder gaudir de tots i cadascun dels plans que tenies previstos. Recorda validar el voucher que rebràs per email a bord de l’autobús, ja que és l’únic bitllet vàlid per a viatjar. En el cas del bitllet d’anada i volta, el codi QR s’escaneja tant en el trajecte d’anada com de tornada.

Aerobús a la Pl. Universitat

Estaràs a Barcelona diversos dies? Descobreix tots els nostres bitllets combinats. D’aquesta manera, et mouràs fàcilment per la ciutat de Barcelona. Aquest tipus de bitllets inclouen el bitllet d’Aerobús i l’Hola Barcelona Travel Card en una sola compra. Al finalitzar la teva compra, rebràs un codi QR que conté el bitllet d’Aerobús i un codi de 13 dígits que hauràs de canviar a qualsevol estació de metro per obtenir la teva targeta Hola Barcelona. Disposes de targetes per a 2, 3, 4 i 5 dies.

Els nostres autobusos compten amb dues línies: l’A1 que connecta amb la terminal 1 de l’aeroport, i la línia A2, amb la terminal 2B i 2C. El trajecte disposa de parades en els punts neuràlgics de la ciutat: Pl. Catalunya, Sepúlveda-Urgell, Pl. Espanya, Gran Vía-Urgell, i Pl. Universitat.

I amb la tranquil·litat de saber que tots els nostres vehicles estan adaptats per a persones amb mobilitat reduïda i espai molt ampli reservat per a les maletes dels nostres passatgers. I ets dels quals no pots deixar a banda el telèfon mòbil? Tenim Wifi gratuït i carregadors USB a bord d’Aerobús.Tria l’Aerobús per a desplaçar-te i oblida’t d’incòmodes esperes. Amb el nostre servei d’autobusos tindràs el teu viatge sota control.

Gaudeix de la màgica experiència de viatjar!

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en whatsapp
Compartició en email