Preparar la teva motxilla de viatge

Viatjar amb motxilla

Sempre viatges amb maleta i aquesta vegada t’has decidit per una motxilla? Sense tenir en compte la destinació o el temps, és cert que els bàsics que portem en qualsevol viatge són pràcticament els mateixos. En el moment en el qual planegem un viatge, hem de triar si portar les nostres coses en una maleta o motxilla.

Sempre s’ha relacionat la motxilla amb viatges curts o de baix pressupost (motxilers). Però des de fa anys, les motxilles de viatge s’han convertit en l’opció principal de viatgers de tota mena i amb diferents estils de viatge.

La comoditat

La motxilla ha de ser ergonòmica i ajustable. Ha d’adaptar-se tan bé com sigui possible a la nostra esquena, amb el respatller embuatat i amb reforç. Ha de tenir una mesura apropiada al nostre pes i altura (recomanable no superar els 65L).

Si la motxilla porta compartiments serà més útil per a a tenir totes les coses importants a mà. És aconsellable triar una motxilla amb butxaques “secretes” per a guardar diners o documentació.

Quant al material, és important que siguin impermeablesamb la condició que el nostre equipatge estigui a resguard de pluja. Existeixen uns cobreix motxilles que a més les protegeixen de la brutícia i el desgast.

Consells per viatjar amb motxilla

Consells per a preparar la motxilla de viatge

És important repartir bé el pes perquè quedi ben equilibrat. La regla éscol·locar els objectes pesats prop del propi centre de gravetat (a l’altura del melic). Quant a la distribució, usa la lògica funcional; és a dir, les coses que vagis a utilitzar de manera freqüent a la part superior i el menys freqüent a la part inferior.

El calçat és millor posar-lo en la part inferior, després vindrà la roba i en la part superior allò que necessites tenir més a mà com el necesser o la farmaciola. Igual que amb la maleta, es pot doblegar la roba perquè ocupi menys espai i no sol arrugar-se tant.

Sona obvi, però et recomanem que portis l’imprescindible i oblida’t dels “per si de cas”. A vegades, a l’hora de preparar l’equipatge ens oblidem que existeixen botigues més enllà de les nostres fronteres.

 

Planeja la teva pròxima escapada amb motxilla. L’Aerobús et porta a l’Aeroport de Barcelona de manera ràpida i còmoda. Recorda que Aerobús disposa de portaequipatges a bord de l’autobús, la qual cosa et permet tenir controlades les teves pertinences.

A què estàs esperant per a posar-te la motxilla a l’esquena i començar a viatjar pel món?