Restaurants de Barcelona liderats per dones

Avui i sempre, les grans protagonistes són les dones. Avui 8 de març, coincidint amb el dia de la dona, quedem dir-vos alguns dels restaurants més famosos de Barcelona on el dirigeixen dones.

 

Bicos

Comencem pel restaurants Bicos de Marta Valiña. És un restaurant gallec on tot està fet amb molt d’amor, on qualsevol gallec es pot sentir a casa i abrigallat per “becs” (petons en gallec). En dates especials, organitzen menjars típics de les festivitats de Galícia, com el cuit gallec o plats típics de cullera d’hivern i postres típiques.

Adreça: Avinguda Diagonal, 287

 

Flax&Kale

Teresa Carles és pionera a apostar al menjar vegetarià català a la ciutat comtal. El 2011 va obrir el seu primer restaurant a Barcelona, ​​versionant les receptes de les àvies però més sanes i vegetarianes. Apostant per la cuina saludable i de proximitat.

Més tard, va obrir Fax&kale, un restaurant on la seva cuina es basa en verdures i una mica de peix. La carta és plena d’opcions per a intolerants al gluten, a la lactosa, als vegans i crudivegans.

Adreça: carrer dels Tallers, 74b

 

Moments

Carme Ruscalleda, amb set estrelles Michelin, és una de les grans de la cuina catalana. Al costat del seu marit, va obrir el seu primer restaurant al poble a prop de Barcelona, ​​Sant Pol de Mar que es deia Sant Pau. Als tres anys van aconseguir la seva primera estrella Michelin.

Anys després, va obrir el mateix restaurant a Tòquio. I, finalment, els restaurants Moments a l’hotel Mandarín de Barcelona. Hi ofereix una cuina fonamentada en la tradició cuina catalana, però amb un toc propi de modernitat.

Adreça: Passeig de Gràcia, 38-40

 

Mr. Kao

En aquest restaurant no el dirigeix ​​una dona, sinó dues. Les germanes Meilan i Nayan manen al restaurant xinès fusionat amb cuina mediterrània. El seu avi, Kao Tze CHien va ser el primer xef Xinès a Barcelona. Està ubicat a l’hotel gran luxe, Hotel Clarís. Al seu interior, la decoració et deixarà completament fascinat/da.

Adreça: Carrer de València, 271

 

Ara que ja saps alguns dels restaurants on les dones són les que el dirigeixen, t’animem que els provis, no te’n penediràs.

Us recomanem que el servei d’Aerobús és 24 hores els 365 dies a l’any. El trajecte des de l’aeroport al centre de la ciutat és de 35 minuts. Pots comprar el bitllet aquí