Festes de Sant Josep Oriol 2024

Festes de Sant Josep Oriol

Data: del 16 al 24 de març

Aquest 2024, les Festes de Sant Josep Oriol se celebren del 16 al 24 de març, omplint d’alegria i diversió els carrers i les places del barri del Pi. Aquestes festes, també són conegudes com la Festa Major del Pi.

Recorda que Aerobús finalitza el seu recorregut a Plaça Catalunya, on podràs agafar l’L3 del metro fins a Liceu, o bé podràs anar caminant fins als llocs on es duen a terme les diferents activitats. La plaça del Pi és el lloc principal de les seves celebracions i activitats.

En aquestes festes no poden faltar els seus 3 grans protagonistes: Els Gegants del Pi, el Lleó i la Mulassa. Durant els 9 dies que tenen de duració les Festes de Sant Josep Oriol, es duran a terme activitats com Cercaviles, activitats infantils, balls, pirotècnia, i molt més!


Com cada any, es realitza un concurs per a la realització del cartell oficial de les festes, en el que el guanyador és premiat amb diners, a més de la publicació del seu cartell. Aquest 2024, el guanyador ha sigut Noah López, qui, a més d’inspirar-se en el romànic, ha representat en el seu cartell les figures més importants de les Festes de Sant Josep Oriol com els Gegants del Pi (Mustafà i L’Elisenda), el Lleó, la Mulassa de Barcelona i el gegantesc Perot lo Lladre.

No et perdis les sorpreses preparades per a aquestes festes!

Més informació: https://beteve.cat/agenda/festes-sant-josep-oriol-barcelona/