Festival Embotona’t

El 8 de juny torna al Poble Espanyol el Festival Embotona’t, un festival dirigit per a totes les persones, famílies i nens i nenes, en el que destaca sobretot la diversitat i la cultura a través de contes, tallers, concerts… i molt més!

Es tracta d’un festival que té l’objectiu de promoure l’accessibilitat de la cultura i la diversitat en escena. Aquesta iniciativa neix de la Fundació Asapim, una entitat sense ànim de lucre des de l’any 1938, que vetlla per les persones amb discapacitat intel·lectual greu.

Aquest festival engloba valors com inclusió, transformació, accessibilitat i drets. Vol donar l’oportunitat a totes les persones de participar des de les seves capacitats, construir un va espaiar de passió i il·lusió, embotonant projectes i somnis de dignitat, fent del món un lloc més amable. A més, l’espai és accessible per a qualsevol condició física, sensorial i cognitiva, evitant qualsevol mena de barrera que impedeixi gaudir del dia en família.

Embotona’t també lluita pels drets humans, lluitant perquè totes i tots tinguem els mateixos drets, com dret a l’oci, a l’accés a la cultura, al respecte, l’equitat i al compromís amb cada detall.

El 8 de juny, l’Embotona’t Festival promet ser un dia espectacular, ple de música, tallers, actuacions, gegants inclusius, i food trucks! Recorda que el festival té lloc al Poble Espanyol (Avda. Francesc i Guardia, 13, Barcelona), i que per a assistir al festival has de comprar la teva entrada prèviamentaquí.

A més, Aerobús fa parada a Plaça Espanya, deixant-te a prop d’on se celebra el festival. Embotona’t i passa-t’ho en gran!