Festivals Barcelona Obertura

Barcelona Obertura Spring Festival & Barcelona Obertura Ciutat de Clàssica 2024

Data: del 5 al 24 de març

 

Al llarg del mes de març, tenen lloc el Barcelona Obertura Spring Festival i Barcelona Obertura Ciutat de Clàssica, els festivals que plenen de música clàssica la ciutat.

Barcelona Obertura es tracta d’una iniciativa que neix de la unió del Gran Teatre del Liceu, el Palau de la Música Catalana i L’Auditori, les sales de música clàssica més importants de la ciutat de Barcelona. L’objectiu d’aquest projecte és promocionar internacionalment la ciutat de Barcelona a través de la música clàssica.

Recorda que Aerobús finalitza el seu recorregut a Plaça Catalunya, on podràs agafar el metro o el bus per a arribar a les diferents sales.

Al març, el Barcelona Obertura Spring Festival reuneix a grans artistes internacionals a les tres sales, on interpretaran diferents obres, es realitzaran concerts i es podran viure òperes als seus escenaris. Recorda que per a presenciar les interpretacions que tindran lloc, s’han de comprar las entrades corresponents. En el següent enllaç pots consultar els diferents concerts i els seus preus: Spring Festival Archive – Barcelona Obertura.

El Barcelona Obertura Ciutat de Clàssica és un festival diferent, més fresc i amb més novetats. Es tracta d’un festival obert per a tots els públics de manera gratuïta, i té lloc a diferents espais de Barcelona, com la Casa Batlló, el Mirador Torre Glòries, museus, biblioteques, entre molts altres més. A més, el festival engloba concerts de diferents joves talents de Barcelona, enfocant la música clàssica cap a una proposta i un panorama més inclusiu i dinàmic. Recorda reservar les entrades dels concerts a la seva web: Ciutat de clàssica Archive – Barcelona Obertura.

No et perdis la nova edició dels festivals, els seus talents et sorprendran!

Més informació: Primavera – Barcelona Obertura